Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Μπρίτο: «Πολύ μεγάλο ντέρμπι»

Μπρίτο: «Πολύ μεγάλο ντέρμπι»«Πάντα όταν παίζουμε είναι ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι», τόνισε ο Έντου Μπρίτο στην Nova σχολιάζοντας το παιχνίδι του Ατρομήτου με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Εμείς όμως πρέπει να παλέψουμε το παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», τόνισε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη του Ατρόμητου στη Nova:

Έντου πως περιμένεις την ομάδα του Αστέρα;

"Η Τρίπολη είναι πάντα επικίνδυνη και ιδιαίτερα στην έδρα της. Εμείς όμως πρέπει να παλέψουμε το παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα."

Είναι τα παιχνίδια του Αστέρα με τον Ατρόμητο από τα μεγάλα του ελληνικού πρωταθλήματος;

"Τα τελευταία χρόνια νομίζω ναι. Ο Αστέρας είναι πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες κι εμείς πάντα όταν παίζουμε είναι ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι."

Η ομάδα έχει πρόβλημα στο γκολ, καθώς δημιουργεί πολλές ευκαιρίες και σκοράρει αντιστρόφως ανάλογα των ευκαιριών. Γιατί πιστεύεις συμβαίνει αυτό;

"Ελπίζω τώρα να μπορέσουμε να σκοράρουμε γιατί κάνουμε πολλές ευκαιρίες. Δε σκοράρουμε εύκολα, και ελπίζω να βγουν όλα το Σάββατο."

Είναι ένα ματς που μπορεί να κρίνει και την τρίτη θέση του πρωταθλήματος;

"Είναι νωρίς ακόμα, αλλά όσο περνούν οι αγώνες εμείς πρέπει να παίρνουμε τα αποτελέσματα και να μένουμε ψηλά στη βαθμολογία. Έτσι θα πετύχουμε τον στόχο που έχουμε βάλει. Θα είμαστε πάρα πολύ καλά αν πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τρίπολη."

Δεν υπάρχουν σχόλια: