Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Τα «φώτα» στο Μάντσεστερ!

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Έβερτον, στο σημαντικότερο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Εκτός έδρας δοκιμασίες για Άρσεναλ (Γουέστ Μπρομ) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Σάντερλαντ).

Τα «φώτα» στο Μάντσεστερ
Μετά το εντός έδρας «χαστούκι» από την Μπάγερν Μονάχου για το Τσάμπιονς Λιγκ, οι «πολίτες» θα προσπαθήσουν να επανέλθουν στις νίκες στο πρωτάθλημα αφού ήδη έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος στη μάχη για τη κορυφή. Τα «ζαχαρωτά» από την άλλη θα πάνε ξεκούραστα και με την ψυχολογία που τους προσφέρει η εντός έδρας νίκη επί της Νιούκαστλ. Από εκεί και έπειτα στα παιχνίδια του Σαββάτου (5/10) ξεχωρίζει η εκτός έδρας αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Stadium of light» με την Σάντερλαντ, την ώρα που η εκ των πρωτοπόρων Λίβερπουλ, υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας στο «Άνφιλντ» και λογικά θα έχει εύκολο έργο.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης η μάχη της Κάρντιφ με τη Νιούκαστλ στην Ουαλία, την ώρα που η Φούλαμ θα προσπαθήσει να «ξεκολλήσει» από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με νίκη στο Λονδίνο κόντρα στην Στόουκ. Τέλος το εντός έδρας αήττητο θα επιχειρήσει να διατηρήσει η Χαλ, που φιλοξενεί την Άστον Βίλα.

Στο πρόγραμμα της Κυριακής που περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις, δεσπόζει η εκτός έδρας αναμέτρηση της πρωτοπόρου Άρσεναλ με την Γουέστ Μπρομ, που θα κρίνει αν οι «κανονιέρηδες» θα διευρύνουν το σερί των πέντε νικών στο πρωτάθλημα. Η Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο θα ψάξει επιστροφή στις νίκες στην έδρα της Νόριτς, ενώ εύκολα θεωρητικά έργο αναμένεται να έχει η Τότεναμ που υποδέχεται την Γουέστ Χαμ.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:


Σάββατο 5/10

Μάντσεστερ Σίτι-Έβερτον (14:45)
Κάρντιφ-Νιούκαστλ (17:00)
Φούλαμ-Στόουκ
Χαλ-Άστον Βίλα
Λίβερπουλ-Κρίσταλ Πάλας
Σάντερλαντ-Μαν. Γιουνάιτεντ (19:30)

Κυριακή 6/10

Νόριτς-Τσέλσι (15:30)
Σαουθάμπτον-Σουόνσι (15:30)
Τότεναμ-Γουέστ Χαμ (18:00)
Γουέστ Μπρομ-Άρσεναλ (18:00)

Η επόμενη (8η) αγωνιστική:


Σάββατο 19/10


Νιούκαστλ-Λίβερπουλ
Άρσεναλ-Νόριτς
Τσέλσι-Κάρντιφ
Έβερτον-Χαλ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σαουθάμπτον
Στόουκ-Γουέστ Μπρομ
Σουόνσι-Σάντερλαντ
Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι

Κυριακή 20/10

Άστον Βίλα-Τότεναμ

Δευτέρα 21/10

Κρίσταλ Πάλας-Φούλαμ Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: