Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

«Ο δικός μας… killer ο Μήτρογλου»

Πλησιάζει η επιστροφή του Μιγκέλ Τόρες στην αγωνιστική δράση, όπως ανέφερε μέσω του λογαριασμού του στο facebook, ενώ χαρακτήρισε τον Μήτρογλου… killer μετά τα τρία γκολ του επί της Άντερλεχτ.

«Ο δικός μας… killer ο Μήτρογλου»
Ενθουσιασμένος από τη νίκη επί της Άντερλεχτ, αλλά και από τον Κώστα Μήτρογλου, τον οποίο χαρακτήρισε… killer του Ολυμπιακού, ήταν ο Μιγκέλ Τόρες. Ο Ισπανός αμυντικός των «ερυθρόλευκων», μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook τόνισε ότι μετά την πολύ μεγάλη νίκη επί της Άντερλεχτ σειρά έχει το πρωτάθλημα, ενώ ανέφερε ότι η μέρα της επιστροφής του είναι πολύ κοντά και θέλει να δώσει χαρά στους οπαδούς του Ολυμπιακού.

«Μετά από το μεγάλο ματς που κάναμε στο Champions League και τα τρία γκολ του δικού μας killer, μας περιμένει την Κυριακή ένα ακόμα παιχνίδι στο γήπεδό μας, με την συμπαράσταση του κόσμου μας, όπως γίνεται πάντα. Κάθε μέρα είμαι και πιο κοντά στο να είμαι έτοιμος να αγωνιστώ φίλοι μου. Θέλω να δώσω πολλές χαρές. Χαιρετισμούς σε όλους και όπως πάντα, πάμε Ολυμπιακέ», ήταν το post του Μιγκέλ Τόρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: