Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Γρήγορο γκολ θέλει ο Παράσχος!

Γρήγορο γκολ θέλει ο ΠαράσχοςΈνα γρήγορο γκολ θέλει ο Γιώργος Παράσχος στο παιχνίδι του Ατρομήτου με τον Αστέρα Τρίπολης όπως τόνισε στην κάμερα της Nova.

«Νομίζω ότι αν θέσουμε πρόβλημα από την αρχή του παιχνιδιού στον Αστέρα και μπορέσουμε να πετύχουμε ένα γκολ είτε να έχουμε πολύ καλή απόδοση, νομίζω θα ποντάρουμε στις αντιδράσεις του κόσμου με τη φυγή του προπονητή τους», εξήγησε.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Παράσχου στη Nova:

-Κύριε Παράσχο, είναι τα παιχνίδια του Αστέρα με τον Ατρόμητο από τα σπουδαιότερα του ελληνικού πρωταθλήματος;

"Είναι δυο καλές ομάδες με ίση δυναμικότητα, γι' αυτό και τα παιχνίδια αυτά έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ακόμη και στα play off τα παιχνίδια ήταν πολύ ενδιαφέροντα και ειδικότερα σε μας που έχουμε μια πικρία από τότε που ενώ ήμασταν τόσο καλοί δεν μπορούσαμε στο δεύτερο ματς να πετύχουμε ένα γκολ και να πάρουμε την πρώτη θέση. Νομίζω ότι πάντα η έδρα του Αστέρα είναι πάρα πολύ δυνατή και ευελπιστώ ότι αν κάνουμε μια καλή εμφάνιση ανάλογη με αυτής των play off που τελικά χάσαμε, πιστεύω ότι και το Σάββατο αν πιάσουμε την ίδια καλή απόδοση, θα πάρουμε κάτι καλύτερο."

-Τί πιστεύετε ότι θα δούμε διαφορετικό στον Αστέρα μετά την αλλαγή του προπονητή;

"Πιστεύω ότι κάποιες αλλαγές θα γίνουν σε σχέση με την ομάδα που συνηθίσαμε τις τελευταίες αγωνιστικές. Επειδή ο κύριος Τσιώλης έφυγε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, δηλαδή ήταν αγαπητός στον κόσμο, νομίζω ότι αν θέσουμε πρόβλημα από την αρχή του παιχνιδιού στον Αστέρα και μπορέσουμε να πετύχουμε ένα γκολ είτε να έχουμε πολύ καλή απόδοση, νομίζω θα ποντάρουμε στις αντιδράσεις του κόσμου με τη φυγή του προπονητή τους."

-Θέλατε δύο νίκες με Καλλονή και Αστέρα εκτός έδρας. Η πρώτη ήρθε με σκορ αντιστρόφως ανάλογο των ευκαιριών που δημιουργήσατε, αν έρθει και η δεύτερη θα έχει βάλει πλώρη η ομάδα για την τρίτη θέση;

"Αυτό το συνηθίσαμε από τις πρώτες αγωνιστικές παρουσιάζουμε το ίδιο πρόβλημα. Με την Καλλονή πήραμε μια πολύ αγχωτική νίκη, αλλά νομίζω ότι η Καλλονή δέχτηκε από μας όσες φάσεις είχε δεχτεί στα υπόλοιπα πέντε ματς μαζί. Μένουμε στην καλή εικόνα της ομάδας. Δε σας κρύβω ότι έχουμε πολύ καλή ψυχολογία και θέλουμε να μπορέσουμε να πετύχουμε μια ακόμα εκτός έδρας νίκη που θα είναι πολύ σημαντική για μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια: