Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Παντελής: «Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες»

Κανένα άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης δεν υπάρχει για τον Πανιώνιο, κόντρα στον Άρη, σύμφωνα με τον Νίκο Παντελή, κάτι που τόνισε ο ίδιος στην κάμερα της Nova.

Παντελής: «Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες»
Η νίκη κόντρα στον Άρη είναι μονόδρομος για τον Πανιώνιο. Ο Νίκος Παντελής μίλησε στην κάμερα της Nova για το παιχνίδι με τους «κίτρινους» αλλά και για την πίεση που μπορεί να έχει η ομάδα του χωρίς νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με τον Άρη: «Δεν αλλάζει σε κάτι σε σχέση με την προετοιμασία μας στα προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό που αλλάζει είναι η ψυχολογική προετοιμασία, γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει και έχω πει στα παιδιά είναι ότι δεν πρέπει να παρασυρθούν από την άσχημη βαθμολογική θέση του Άρη και ότι ο Άρης είναι μεγάλος αντίπαλος και θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή. Το Σαββατιάτικο παιχνίδι για εμάς είναι μονόδρομος η κατάκτηση της νίκης. Πρέπει να επιστρέψουμε οπωσδήποτε στις επιτυχίες και νομίζω ότι και με την προετοιμασία που έχει γίνει, αλλά και ότι δεν έχουμε τραυματίες ή τιμωρημένους θα παρουσιαστούμε σε καλή κατάσταση».

Για το πρόβλημα στη δημιουργία που έχει στο παιχνίδι του ο Πανιώνιος: «Πρώτα απ' όλα είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια. Διαφορετικά να παίζεις με τον Ολυμπιακό, διαφορετικό αυτό που θα παίξουμε με τον Άρη. Σίγουρα δώσαμε μεγάλο βάρος στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας και νομίζω ότι τα παιδιά ανταποκρίθηκαν και πιστεύω ότι θα το δείξουν αυτό το Σάββατο».

Για το πως περιμένει τον Άρη: «Ο Άρης θεωρώ ότι θα έρθει αποφασισμένος και είναι λογικό γιατί ακόμα δεν έχει κάνει νίκη. Από την άλλη στη Σούπερ Λιγκ, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, είτε παίζεις εντός, είτε παίζεις εκτός. Όποιος είναι σε καλή μέρα έχεις τις περισσότερες πιθανότητες. Ο Άρης θα έρθει αποφασισμένος, αλλά μέχρι εκεί. Νομίζω ότι εμείς έχουμε καταλάβει τη σημασία του παιχνιδιού. Πρέπει να γυρίσουμε στις επιτυχίες και αν είμαστε συγκεντρωμένοι και έχουμε αγωνιστική πειθαρχία πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Για το τι ξεχωρίζει από τον Άρη: «Πρώτα απ' όλα θα πρέπει να δώσουμε βάση στο πως θα παρουσιαστούμε εμείς. Έχει κάποιες καλές μονάδες ο Άρης όπως είναι ο Αγκάνθο, όπως είναι ο Τάτος, ο Ουντόντζι, αλλά και άλλοι. Τέτοιου είδους παιχνίδια, ειδικά μέσα στο γήπεδό μας θα πρέπει εμείς να είμαστε κυρίαρχοι και εμείς να έχουμε τον πρώτο λόγο. Το περιμένω όμως "κλειστό" παιχνίδι».

Για το αν υπάρχει πίεση μετά τα 4 παιχνίδια χωρίς νίκη: «Από την 6η αγωνιστική δεν μπορείς να πεις ότι είναι μονόδρομος η νίκη ή ότι είναι τελικός ένα ματς. Σίγουρα βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, παίξαμε με τρεις μεγάλες ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός και επίσης έχουμε και ένα παιχνίδι λιγότερο σε σχέση με άλλες ομάδες στην έδρα μας. Πίεση πάντα υπάρχει, ακόμα και όταν κερδίζεις. Νομίζω ότι εξαρτάται πάρα πολύ το πως θα είναι οι ποδοσφαιριστές. Αυτό το άγχος που μπορεί να έχει η ομάδα θα γίνει δημιουργία και νομίζω πως όλα θα πάνε καλά το Σάββατο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: