Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Σκέτη «γλύκα» η Σίτι!!

Η Έβερτον έχει το όνομα («ζαχαρωτά»), η Μαντσεστερ Σίτι την χάρη! Οι «πολίτες» επικράτησαν 3-1 της ομάδας του Μιραλάς και επέστρεψαν στις νίκες.

Σκέτη «γλύκα» η Σίτι! (video)
Δύο σερί ήττες για την Μάντσεστερ Σίτι ήταν πολλές. Γι’ αυτό μπήκε τέλος! Οι «πολίτες» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, καταφέραν να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση και να επικρατήσουν 3-1 της Έβερτον.

Κι αυτό το παιχνίδι έδειξε να στραβώνει για τους «γαλάζιους», λόγω της εκπληκτικής κατάστασης που βρίσκεται ο Λουκάκου. Ο Βέλγος βγήκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, νίκησε τον Χαρτ και τα «ζαχαρωτά» προηγήθηκαν στο 16’.

Πριν, όμως, καταλάβουν πως προηγούνται μέσα στο «Έτιχαντ», ο Τουρέ έκανε εξαιρετική κάθετη στον Νεγρέδο, ο Ισπανός πλάσαρε εύστοχα και στο αμέσως επόμενο λεπτό υπενθύμισε στην παρέα του Μιραλάς (έγινε αλλαγή στο 63’) ποιος είναι το αφεντικό! Και δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, ο Αγουέρο αποκατέστησε πλήρως την τάξη, βάζοντας μπροστά στο σκορ την Σίτι!

Στο 68’ ουσιαστικά «τέλειωσαν» τα πάντα, με τον Ζαμπαλέτα να κερδίζει ένα αυστηρό πέναλτι. Ο Αγουέρο ανέλαβε την εκτέλεση, ο Χάουαρντ πήγε να το πιάσει, όμως η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, στη συνέχεια στην πλάτη του και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του για το 3-1, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: