Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Επιστροφή Νταλγκλίς στη Λίβερπουλ!!

Μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Λίβερπουλ είναι πλέον ο θρύλος των «κόκκινων», Κένι Νταλγκλίς.

Επιστροφή Νταλγκλίς στη Λίβερπουλ
Μπορεί να αποχώρησε τον Μάιο του 2012 από τη θέση του προπονητή της Λίβερπουλ ο Κένι Νταλγκλίς, αλλά πάντα θα ανήκει σε αυτήν. Μια ζωή πέρασε στο «Άνφιλντ» ο «θρύλος» των «κόκκινων», που επιστρέφει στο σπίτι του, αυτή τη φορά ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου, μετά από απόφαση του ιδιοκτήτη του συλλόγου, Τζον Χένρι.

«Είναι τεράστια τιμή να μου ζητούν να επιστρέψω στον σύλλογο. Πάντα έλεγα ότι αν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να βοηθήσω τη Λίβερπουλ, θα το κάνω. Όταν μου έγινε η πρόταση, δεν είχα πολλά πράγματα να σκεφτώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας στα θέματα της στρατηγικής που ακολουθεί η Λίβερπουλ. Η ομάδα αυτή, έχει δώσει τα πάντα σε μένα και την οικογένειά μου τα τελευταία 36 χρόνια που βρισκόμαστε εδώ και το συμφέρον του συλλόγου θα είναι πάντα η προτεραιότητά μου» ήταν τα λόγια του 62χρονου Νταλγκλίς.

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ, Τζον Χένρι δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποδέχθηκε την πρότασή μας και ευελπιστούμε να προσφέρει και να συμβάλλει στη στρατηγική που θα ακολουθήσουμε σαν σύλλογος. Έχει μοναδική σχέση με τους οπαδούς και η ομάδα θα πάρει πολλά από την εμπειρία του και το πάθος του για τη Λίβερπουλ. Γνωρίζει τις αξίες και τις αρχές του συλλόγου και είμαστε περήφανοι που τον έχουμε μαζί μας». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: