Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Με την πλάτη στον τοίχο!!

Έχουν περάσει έξι αγωνιστικές και στον Άρη ακόμα δεν έχουν γνωρίσει την λέξη νίκη. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας και το αποτέλεσμα στο ματς με τον Πανιώνιο θα κρίνει πολλά.

Με την πλάτη στον τοίχο
Η κατάσταση στον Άρη δεν έχει φτάσει στο απροχώρητο επειδή είναι ακόμα νωρίς αλλά πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται διαφορετικά και να παίρνει αποτελέσματα γιατί δεν αργεί να μπλέξει άσχημα. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς να έχει κάνει νίκη, το κλίμα στην ομάδα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό και όλοι αναζητούν το... φάρμακο που θα τους γιατρέψει.

Αυτό το φάρμακο κατά 99% είναι μία νίκη. Μια νίκη στο σημερινό ματς κόντρα στον Πανιώνιο. Το θέμα είναι πως οι παίκτες του Άρη δεν έχουν δείξει σε κανένα ματς πως έχουν καλύτερη ομάδα από τους σημερινούς αντιπάλους τους και πως είναι υποχρεωμένοι ναυπερβάλλουν εαυτούς για να φτάσουν στο τρίποντο. Το σίγουρο όμως είναι πως αν και τώρα δεν έρθει η πολυπόθητη νίκη τότε είναι που είναι τας πράγματα δύσκολα, μετά θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν στον σύλλογο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Άρης παίζει με την πλάτη στον τοίχο αυτό το ματς και ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς έχει αποφασίσει για τις δέκα από τις έντεκα θέσεις και αναζητά τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Παπαδόπουλο στο κέντρο. Ηρακλής και Σουνάς είναι οι δύο επιλογές. Με τον πρώτο ο Άρης θα έχει ένα πιο σφιχτό κέντρο και θα είναι πιο αμυντικογενής ενώ με τον δεύτερο, οι «κίτρινοι» γίνονται πιο επιθετικοί. Στις υπόλοιπες θέσεις, στο τέρμα θα κάτσει ο Διούδης, στην άμυνα (από τα αριστερά προς τα δεξιά) οι Τσουμάνης, Πουλίδο, Ελσνερ και Ψυχογιός, στη μεσαία γραμμή ο Οικονομόπουλος και ένας εκ των Ηρακλή και Σουνά, μπροστά τους ο Τάτος, δεξιά ο Σταυρόπουλος, αριστερά ο Ουντότζι και στην κορυφή ο Αγάνθο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: