Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

«Ευχαριστώ» του ΠΑΟΚ στην ΑΕΚ!

Ο… δικέφαλος στην «ανάγκη» φαίνεται. Κατόπιν της συγκατάθεσης της ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ έκανε στα Σπάτα την τελευταία του προπόνηση ενόψει Ολυμπιακού και ευχαρίστησε δημόσια την «Ένωση» για τη φιλοξενία.

«Ευχαριστώ» του ΠΑΟΚ στην ΑΕΚ
Οι σχέσεις του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ -εξαιτίας και του καλού κώδικα επικοινωνίας ανάμεσα σε Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη, αλλά και της κοινής τους καταγωγής- είναι εξαιρετικές.

Και αν μη τι άλλο αυτό επιβεβαιώθηκε με την απόφαση της «Ένωσης» να κάνει δεκτό το αίτημα του «δικεφάλου του Βορρά» και να του παραχωρήσει το Σάββατο το προπονητήριο των Σπάτων (λόγω του ότι θα παρέμενε στην Αθήνα μετά το ταξίδι στο Ισραήλ).

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης λοιπόν δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει τους «κιτρινόμαυρους» για τη διευκόλυνση. Γι’ αυτό μετά την προπόνηση που έκανε στις εγκαταστάσεις της, εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, όπου αναφέρει:

«O ΠΑΟΚ ευχαριστεί την ΑΕΚ για την άψογη φιλοξενία στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και τους Νίκο Λυμπερόπουλο, Τραϊανό Δέλλα για την υποδοχή της αποστολής».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: