Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Ο… δρόμος της ΑΕΚ!

Τέσσερα μεγάλα ευρωπαϊκά γήπεδα δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο πρέπει στην ΑΕΚ να χειριστούν το πρότζεκτ για την ονομασία της «Αγια-Σοφιάς», κάτι φυσικά που έχει αναλάβει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο… δρόμος της ΑΕΚ
Ιδιαίτερη σημασία έχει για την ΑΕΚ η εμπορική ονομασία του νέου γηπέδου, η οποία θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην κατασκευή του.

Όπως είπε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, δεν είναι της παρούσης να προχωρήσει σε ανακοινώσεις, όμως θεωρείται βέβαιο ότι βρίσκεται σε επαφές με εταιρείες-Κολοσσούς και η επικείμενη συμφωνία θα είναι πρωτοφανής για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι στενοί συνεργάτες του διοικητικού ηγέτη της «Ένωσης» έχουν συλλέξει όλες εκείνες τις πληροφορίες που χρειάζονται και να ακολουθήσουν παραδείγματα ευρωπαϊκών συλλόγων που έχουν προχωρήσει σε τέτοιες ενέργειες.

Τέσσερα χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι το «Emirates» της Αρσεναλ, τo «Allianz Arena» του Μονάχου, το «Turk Telekom Arena» της Γαλατά, αλλά και το Red Bull Arena της Λειψίας.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο μπορούν να χειριστούν καταλλήλως τις συγκεκριμένες πληροφορίες, με τις λεπτομέρειες να καταστίσουν ακόμη πιο ελκυστικό το φάκελο της «Αγια-Σοφιάς». Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο σημερινό (10/11) φύλλο της SportDay.

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι στενοί του συνεργάτες ασχολούνται με τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την ανέγερση του γηπέδου στην ιστορική έδρα της ΑΕΚ.

Για αυτό τον λόγο τα μέλη της «Δικέφαλος 1924» θα συγκεντρωθούν αύριο στα γραφεία της AEGEAN για να ολοκληρώσουν τον φάκελο. Ένα από τα σημαντικά ζητήματα είναι η αγορά των εκτάσεων δίπλα στο γήπεδο για το πάρκινγκ, κάτι που βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και θα κλείσει ίσως και μέσα στην εβδομάδα.

Επίσης, οι πενήντα ημέρες που απομένουν για να φύγει το 2013 είναι πολύ σημαντικές για να προχωρήσουν όλες εκείνες οι κινήσεις που απαιτούνται για να ξεκινήσουν τα έργα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: