Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

«Μακάρι να μην τελείωνε ποτέ»

Αυτό θα εύχονταν όσοι παρακολούθησαν το βράδυ του Σαββάτου την αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπενφίκα και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Πορτογαλίας.

«Μακάρι να μην τελείωνε ποτέ»
Οι «αετοί» επικράτησαν με 4-3 στην παράταση (κ.α. 3-3) των «λιονταριών» στο «Ντα Λουζ» σε ένα «χορταστικό» ματς που προσέφερε το ντέρμπι αυτής της φάσης και πήραν την πρόκριση για τη συνέχεια, περιμένοντας τον επόμενο αντίπαλό τους και μένοντας προσωρινά μέσα σε όλους τους στόχους τους για φέτος.

Αντίθετα, οι κυπελλούχοι Ευρώπης του 1964 θα προσπαθήσουν να παραμείνουν σταθερά στο «κυνήγι» του τίτλου στη Superliga.

Οι παίκτες του Ζόρζε Ζέσους προηγήθηκαν με 3-1 και «αυτοκτόνησαν» στα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας. Ο Καρντόζο στο 13’ έκανε το 1-0, ο Καπέλ στο 37’ έκανε το 1-1, ο Καρντόζο στο 42’ και στο 44’ έφτασε στο χατ τρικ, όμως ο Μαουρίτσιο στο 63’ και ο Σιλβάνι το 92’ έστειλαν τα ματς στο έξτρα ημίωρο, όπου ο Λουιζάο στο 97’ έκανε το 4-3 και η αποβολή του Ρόχο στο 114’ διευκόλυνε τους δυο φορές πρωταθλητές Ευρώπης.


ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Αντρέ Αλμέιδα, Λουιζάο, Γκαράι, Σίλβιο, Ρούμπεν Αμορίμ (70’ Καβαλέιρο), Μάτιτς, Μάρκοβιτς (90’ Αντρέ Γκόμες), Γκαϊτάν, Εντσο Πέρεζ (96’ Λίμα), Καρντόζο

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Ρουί Πατρίτσιο, Πίρις, Μαουρίτσιο, Ρόχο, Τζέφερσον, Γουίλσον Εντουάρντο (60’ Καρίγιο), Γουίλιαμ Καρβάλιο, Αντριέν Σίλβα, Αντρέ Μάρτινς (69’ Σιλβάνι), Φρέντι Μοντέρο, Καπέλ (81’ Μανέ)


Δύσκολη πρόκριση για τη Ζιλ Βιθέντε, που χρειάστηκε τα πέναλτι για να επικρατήσει με 4-3 (κ.α., παρατ. 0-0), ώστε να προκριθεί στην έδρα της Κόβα Ντε Πιεντάντε της τρίτης κατηγορίας.

Σχετικά άνετα επικράτησε η Αρούκα με 2-0 στην έδρα της τής Τσάβες της δεύτερης κατηγορίας και συνεχίζει στον θεσμό. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: