Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Κλωναρίδης:«Το σημαντικό είναι η νίκη»


Για την νίκη του Παναθηναϊκού άλλα και για τα δυο τέρματα που σημείωσε στην σημερινή νίκη απέναντι στο Άρη μίλησε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης.

Κλωναρίδης:«Το σημαντικό είναι η νίκη»
Στο γεγονός ότι το μόνo που μετράει είναι η νίκη, στάθηκε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης στις δηλώσεις που έκανε στη Nova.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και για τον ανατριχιαστικό τραυματισμό του Νίκου Μαρινάκη λέγοντας ότι δεν έχει λόγια να περιγράψει αυτό που είδε, αλλά «τέλος κάλο όλα καλά».

Για την απόδοση του: «Είμαι ευχαριστημένος, ήταν δύσκολο παιχνίδι και έπρεπε να παλέψουμε, αλλά καταφέραμε να δουλέψουμε καλά και είμαστε ευχαριστημένοι».
Για τον τραυματισμό του Νίκου Μαρινάκη: «Ειλικρινά δεν έχω λόγια για να περιγράψω αυτό που είδα, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά και ο Νίκος είναι καλά τώρα».

Για τα τέρματα που πέτυχε: «Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω τον Ζέκα για την πάσα. Η μπαλιά ερχόταν γρήγορα και γι’ αυτό την άφησα να περάσει και σκόραρα».

Το γεγονός πως έχει καλύτερη συγκομιδή εκτός έδρας στα τελευταία ματς: «Δεν μπορώ να πω κάτι. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήμασταν άτυχοι αλλά σημασία έχει να κερδίζουμε παντού. Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Τη συμμετοχή του με την ομάδα Νέων του Βελγίου και αν σκέφτεται στην Εθνική Ελλάδας και να πάρει μέρος στο Μουντιάλ της Βραζιλίας: «Είναι ένα όνειρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: