Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

«Πρέπει να ‘σηκώσουμε κεφάλι’»

Στο γεγονός πως οι παίκτες του Άρη πρέπει να ανασυνταχθούν και να συνεχίσουν την προσπάθεια τους στάθηκε ο Γιώργος Μαργαρίτης, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

«Πρέπει να ‘σηκώσουμε κεφάλι’»
Ο αμυντικός των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως η συγκεκριμένη ήττα ήταν εκτός προγράμματος, θεωρώντας καθοριστική τη στιγμή της επίτευξης του πρώτου τέρματος των «πράσινων». Ζήτησε περισσότερη δουλειά στη διακοπή του πρωταθλήματος και ευχήθηκε τα καλύτερα στο Νίκο Μαρινάκη.

Αναλυτικά: «Τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Άρη. Δεν ήταν εντός προγράμματος η ήττα αυτή για εμάς, αλλά πρέπει να "σηκώσουμε κεφάλι". Δεχτήκαμε σε καθοριστικό σημείο το πρώτο γκολ κι ενώ δείχναμε πως ελέγχαμε τα πράγματα. Μετά το δεύτερο γκολ, τελείωσε το ματς για μας.

Θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε στη διακοπή και να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Εύχομαι ότι καλύτερο στον Μαρινάκη. Όλοι τρομάξαμε, αλλά έδειξε να συνέρχεται και αυτό είναι το καλό».

Ο Νίκος Ψυχογιός συμπλήρωσε πως: «Θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Μαρινάκη. Ο τραυματισμός μου δεν με επηρέασε. Είναι πράγματα που συμβαίνουν στο παιχνίδι. Πρέπει όλοι να σκεφτούμε τι δεν κάνουμε σωστά και να προσπαθήσουμε περισσότερο. "Πέσαμε" πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, δεν είχαμε καθόλου ρυθμό και εκθέτουμε τον προπονητή, αλλά και τους εαυτούς μας.

Να συγκεντρωθούμε και να βάλουμε το κεφάλι κάτω. Αυτά που δουλεύουμε δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που δείξαμε σήμερα. Ο κόσμος έρχεται να μας βοηθήσει, το άγχος δεν είναι δικαιολογία. Να μη σκύβουμε το κεφάλι με το που "στραβώνει" κάτι στο ματς και να ψάχνουμε να κρυφτούμε. Δουλεύουμε πολύ καλά, αλλά πρέπει να βρούμε τι φταίει όταν μπαίνουμε στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: