Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Διπλό παραμονής η Βαγιεκάνο!!

H Θέλτα αποδείχτηκε για μία ακόμα φορά... ιδανικός οικοδεσπότης και η Ράγιο Βαγεκάνο πήρε το ντέρμπι παραμονής (0-2) που την έφερε εκτός της επικίνδυνης ζώνης.
Σε... χαρά του φιλοξενούμενου έχουν μετατραπεί οι εντός έδρας αναμετρήσεις της Θέλτα τη φετινή σεζόν, αφού η ομάδα του Λουίς Ενρίκε δέχτηκε την τέταρτη διαδοχική ήττα μπροστά στο κοινό της, συμπλήρωσε πέντε σερί ματς χωρίς να σκοράρει κι επιπλέον παρέμεινε χωρίς νίκη στα επτά συνολικά που έχει δώσει!
Μετά από τρεις διαδοχικές ήττες η Ράγιο Βαγεκάνο πήρε πολύ μεγάλη ανάσα με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς να τη φέρνουν εκτός της διακεκαυμένης ζώνης, έστω και μόλις στο +1 από την 18η Βαγιαδολίδ που έχει ματς λιγότερο, ισοβαθμώντας πλέον με τη Θέλτα.
Μπήκαν πιο δυνατά οι φιλοξενούμενοι, κυρίαρχοι στο πρώτο μισάωρο και με το τέρμα του Βιέρα στο 24' πήραν κεφάλι στο σκορ. Οι όποιες προσπάθειες να αντιδράσει ο σύλλογος του Βίγκο στη συνέχεια έπεσαν στο... κενό, ο Λαριβέι έκανε το 0-2 στο 72' και κάπου εκεί το συγκρότημα του Χέμεθ «κλείδωσε» το διπλό.
Οι συνθέσεις:
ΘΕΛΤΑ: Γιόελ, Μάγιο, Κόστας (74’ Κάστρο), Φοντάς, Τόνι, Αουγκούστο, Ουμπίνα (68’ Κροντ – Ντέλι), Άλεξ Λόπεζ, Μίνα (56’ Ραφίνια), Τσαρλς.
ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ: Ρούμπεν, Τίτο, Γκαλβέζ, Αρμπίγια, Νάτσο, Τρασόρας, Σαούλ, Μπανγκουρά (75’ Μογίτσα), Μπουένο (54’ Λαριβέι), Φάλκε (69’ Αντριάν), Βιέρα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: