Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Πρώτος «μάγκας» ο Βαλβέρδε!!

Το... κάστρο της Μπιλμπάο δεν πέφτει ό,τι κι αν γίνει! Η ομάδα του Βαλβέρδε έκανε μεγάλη ανατροπή στο «Σαν Μαμές» κόντρα στην Λεβάντε των Ελλήνων (2-1) και... ανέβηκε τέταρτη!

Πρώτος «μάγκας» ο Βαλβέρδε! (video)
Δεν χάνει στο «Σαν Μαμές», τελεία και παύλα! Έστω κι αν χρειάστηκε μεγάλη ανατροπή προς το τέλος, η Μπιλμπάο διατήρησε το εντός έδρας αήττητό της, επικρατώντας 2-1 της Λεβάντε.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν στον πάγκο τους Βύντρα και Καράμπελα, αλλά υπήρχαν άλλοι «Έλληνες» βασικοί, όπως ο Χουανφράν, ο Σιμάο και ο Ίβανσιτς που βοήθησαν ο καθένας από το πόστο του, ούτως ώστε η ομάδα τους να προηγηθεί με τον Μπαράλ (34’) και να «παγώσει» το γήπεδο!

Υπολόγιζαν όμως χωρίς τα «μαγικά» που μπορούν να κάνουν οι Βάσκοι. Αφού λοιπόν ο Ρίκο ισοφάρισε αρχικά στο 72’ (κι ενώ είχε μπει στον αγώνα από το 64’ ο Καράμπελας), ήρθε το βαρύ «πυροβολικό» της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Αντούριθ να σκοράρει στο 84’ και να χαρίσει το τρίποντο στους γηπεδούχους!

Έτσι, η Μπιλμπάο ανέβηκε στην τέταρτη θέση σε συγκατοίκηση με την Βιγιαρεάλ (έχει ματς λιγότερο), έφτασε τις πέντε νίκες σε επτά εντός έδρας ματς (2 ισοπαλίες) και βλέπει τα καλύτερα να έρχονται! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: