Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

«Την πίεση ο γηπεδούχος»


Ο Άρης θα είναι αυτός που θα έχει την πίεση στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

«Την πίεση ο γηπεδούχος»
Ο Πανιώνιος φιλοξενείται από τον Άρη (Κυριακή 10/11, 19:30) για την 5η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών με τον προπονητή των Νεοσμυρνιωτών, Γιάννη Σφαιρόπουλου, να επισημαίνει πως σε τέτοιου είδους ματς το άγχος το έχουν οι γηπεδούχοι.

«Είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Την πίεση, όμως, σε τέτοιους αγώνες την έχει ο γηπεδούχος. Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για 40’, να «διαβάσουμε» το παιχνίδι και να εφαρμόσουμε το πλάνο μας σε άμυνα και επίθεση», ήταν τα λόγια του τεχνικού του Πανιωνίου.

Από την πλευρά των παικτών, ο Έρικ ΜακΚόλουμ, σχολίασε: «Ξέρουμε ότι ο Άρης είναι δυνατή ομάδα, ότι παίζει φίσικαλ γκέιμ και ότι μάχεται σε κάθε αγώνα του. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αμυνθούμε αποτελεσματικά και να πάρουμε τα ριμπάουντ. Ξέρουμε ότι η ατμόσφαιρα θα είναι δύσκολη για μας, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα μας στην Τουρκία.Πρέπει να επιστρέψουμε στα βασικά μετά την ήττα από την Μπεσίκτας, δηλαδή στην άμυνα και στα ριμπάουντ, από τα οποία όλα αρχίζουν όπως μας έχουν διδάξει οι προπονητές μας. Εάν είμαστε καλοί σε αυτούς τους τομείς μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: