Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Τόσκας: «Φαβορί ο Ατρόμητος, αλλά θα νικήσουμε»


Προβάδισμα στον Ατρόμητο για το σημερινό παιχνίδι με τον Πανιωνίο έδωσε ο Δημήτρης Τόσκας, αλλά δήλωσε πως η ομάδα του θα τον κοντράρει και θα τον νικήσει.

Τόσκας: «Φαβορί ο Ατρόμητος, αλλά θα νικήσουμε»\
Μονόδρομος είναι το «τρίποντο» για τον Πανιωνίο στον αγώνα με τον Ατρόμητο στη Νέα Σμύνρη, όπως σχολίασε ο Δημήτρης Τόσκας στη Nova.

«Σίγουρα ξέρουμε πως ο Ατρόμητος είναι το φαβορί, αλλά πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να τους κοντράρουμε. Νομίζω ότι θα κερδίσουμε», τόνισε ο 22χρονος αμυντικός και δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ύστερα από τρεις μήνες.

«Νομίζω πως είμαι έτοιμος και όποτε μου δοθεί η ευκαιρία θα βοηθήσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: "Τέλος καλό, όλα καλά. Μπήκα με την ομάδα την τελευταία εβδομάδα. Νομίζω πως είμαι έτοιμος και όποτε μου δοθεί η ευκαιρία θα βοηθήσω".

Για το βίωσε όλο αυτό το διάστημα που ήταν τραυματίας: "Παρακολουθούσα την ομάδα μου και προσπαθούσα να είμαι ήρεμος, να μην πέφτει η ψυχολογία μου. Σιγά σιγά με την ενδυνάμωση που έκανα έμπαινα και στις προπονήσεις και στο κλίμα της ομάδας. Τώρα έφτασα σε σημείο να είμαι έτοιμος και να μπορώ να τη βοηθήσω ξανά".

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: "Είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Διαθέτει πολλούς καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Θεωρώ ότι από το κέντρο και μπροστά έχει πολλούς καλούς παίκτες, όπως ο Ναπολεόνι, ο Ούμπιδες και αρκετούς άλλους. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να κάνουμε ότι μας έχει πει ο προπονητής μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στην τακτική μας".

Για το αν θα επηρεαστεί από τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα από την Καλλονή: "Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι. Το έχουμε ξεπεράσει όμως, δουλέψαμε σκληρά όλη τη βδομάδα και νομίζω ότι θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι".

Για το αν θεωρεί μονόδρομο τη νίκη με τον Ατρόμητο: "Νομίζω πως ναι. Πρέπει να κοιτάξουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε στην έδρα μας. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

Για το αν υπάρχει φαβορί στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο: "Σίγουρα ξέρουμε πως ο Ατρόμητος είναι το φαβορί, αλλά πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να τους κοντράρουμε. Νομίζω ότι θα κερδίσουμε"

Δεν υπάρχουν σχόλια: