Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Τσιώλης: «Η ομάδα ήταν του Παντελίδη»

Ικανοποιημένος από τη νίκη στο ντεμπούτο του στον πάγκο του ΠΑΣ απέναντι στον ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Σάκης Τσιώλης, που τόνισε πως μεγάλο μερίδιο για το θετικό αποτέλεσμα αναλογεί στον Σάββα Παντελίδη.

Τσιώλης: «Η ομάδα ήταν του Παντελίδη»
Ευχαριστημένος από τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον ΟΦΗ παρουσιάστηκε ο Σάκης Τσιώλης, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της αναμέτρησης. Ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων τόνισε μεταξύ άλλων πως το μεγαλύτερο μερίδιο της επικράτησης αντιστοιχεί στους παίκτες και τον πρώην προπονητή του συλλόγου, Σάββα Παντελίδη.

Επίσης, αναφέρθηκε στη θερμή υποδοχή που του επιφύλασσε ο κόσμος και στις αλλαγές που έκανε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Αναλυτικά:

«Ήταν μια δύσκολη αλλά και δίκαιη νίκη για την ομάδα μας. Είναι πολύ σημαντικοί και σπουδαίοι οι τρεις βαθμοί. Μας δίνουν ώθηση και μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση γιατί ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ποιότητα και ταχύτητα και μας ενδιαφέρει να φτάσουμε σε υψηλό επίπεδο για να ευχαριστήσουμε τον υπέροχο κόσμο μας. Τη νίκη την αξίζουν οι ποδοσφαιριστές και μην ξεχνάμε και τον προηγούμενο συνάδελφο, γιατί όπως είδατε ήταν και δική του η ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον κόσμο για την υποδοχή που μου έκανε. Σε συνεργασία με τον πρόεδρο που έχει τις αγωνίες του να φτάσει την ομάδα ψηλά θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε περήφανους».

Για την εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο:

«Σίγουρα ήταν σημαντική η εσωτερική αλλαγή. Βγάλαμε ένα φουλ μπακ και γυρίσαμε τον Βίλα, αλλά έπρεπε ο Ντε Βινσέντι να ανεβάσει την απόδοσή του γιατί έπαιζε πίσω από τη σέντρα. Στο ημίχρονο του εξήγησα ότι είναι ο πρωταγωνιστής, πρέπει να είναι μπροστά από τη σέντρα. Η συγκέντρωση που είχαμε στην επανάληψη έκανε τη διαφορά».
Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Πρώτα από όλα θα δούμε που βρισκόμαστε με κάποιες αιματολογικές εξετάσεις. Ξεκίνησε πολύ νωρίς η προετοιμασία, πρώτη ομάδα στην Ελλάδα ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα. Πρέπει ίσως να καλμάρουμε και όχι να δώσουμε ένταση. Την Τετάρτη θα ξέρουμε τι ακριβώς θα κάνουμε. Η ταχύτητα είναι δείγμα ενέργειας. Αν την αυξήσουμε θα γίνουμε πιο ανταγωνιστική ομάδα».


Για το γεγονός ότι ο ΠΑΣ σκόραρε με δυο κεφαλιές κόντρα στον ΟΦΗ που έχει υψηλόσωμη ομάδα:

«Στο ποδόσφαιρο και στη ζωή η αντιληπτική ικανότητα παίζει μεγάλο ρόλο. Ο Τόμας την έχει, στο δικό του γκολ τραβήχτηκαν δύο στόπερ και βγήκε από πίσω. Είχε την ίδια φάση και πιο πριν, Βγαίνει κρυφός πίσω από τον φορ».


Για την αλλαγή του Ντάσιου στο ημίχρονο: «Ήταν αλλαγή τακτικής. Είχε καλή απόδοση ο Γιώργος αλλά έπρεπε να προσθέσουμε έναν παίκτη στην επίθεση και να βγαίνει μπροστά ο Βίλα. Έπρεπε να παίξουμε από τα άκρα γιατί είχε κλείσει ο άξονας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: