Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

«Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες»

Οι λεπτομέρειες θα κρίνουν το παιχνίδι του Πανθρακικού με τον Εργοτέλη, όπως δήλωσε ο Θανάσης Παπαγεωργίου. «Όταν έχουμε τη μπάλα στα πόδια μας μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα», σχολίασε.

«Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες»
Σε αρκετά καλή κατάσταση είναι ο Πανθρακικός, όπως δήλωσε ο Θανάσης Παπαγεωργίου. «Οι λεπτομέρειες θα είναι αυτές που θα κρίνουν το παιχνίδι. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες», δήλωσε ο 26χρονος αμυντικός για το σημερινό(10/11, 17:15) ματς στην Κρήτη.

«Όταν έχουμε τη μπάλα στα πόδια μας μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Αυτό πρέπει να κάνουμε και στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», τόνισε ο Παπαγεωργίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Νομίζω ότι είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση. Αν και πέμπτοι βλέπω ότι η ομάδα το μόνο που σκέφτεται είναι να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στον Εργοτέλη. Είδαμε και συζητήσαμε τα λάθη μας από το προηγούμενο παιχνίδι και ελπίζω στο ματς με τον Εργοτέλη ότι θα φανούμε ακόμη καλύτεροι για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», ήταν τα πρώτα λόγια του Θανάση Παπαγεωργίου.

Για το αν περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι: «Ο Εργοτέλης είναι μία πολύ καλή ομάδα και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα που έχει πάρει. Παίζει μέσα στην έδρα του και σίγουρα θα έχουμε ένα δύσκολο έργο. Παρόλα αυτά και εμείς έχουμε δείξει ένα καλό πρόσωπο μέχρι στιγμής και νομίζω ότι και οι δύο ομάδες θέλουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ελπίζω ότι θα είμαστε εμείς αυτοί που θα τους πάρουμε».

Για το αν περιμένει ένα δυνατό ματς: «Όπως είπα και πριν και οι δύο ομάδες θα παίξουν για τους τρεις βαθμούς και νομίζω ότι θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Για το που θεωρεί ότι θα κριθεί το ματς: «Καταρχάς νομίζω ότι οι λεπτομέρειες θα είναι αυτές που θα κρίνουν το παιχνίδι. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες και θέλω να πιστεύω ότι θα φανούμε εμείς πιο συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά και θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το αν έχει συνέλθει ο Πανθρακικός από τα προηγούμενα αποτελέσματα: «Όπως είπα κοιτάξαμε τα λάθη μας, συζητήσαμε ποια είναι αυτά και νομίζω ότι τα έχουμε ξεπεράσει. Νομίζω ότι θα φανούμε πιο καλοί σε αυτό το παιχνίδι».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Πανθρακικός για να πάρει τους τρεις βαθμούς: «Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και να παίξουμε τη μπάλα που μπορούμε. Έχουμε αποδείξει ότι όταν έχουμε τη μπάλα στα πόδια μας μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Αυτό πρέπει να κάνουμε και στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: