Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

«Να μην παρασυρθούμε»

Περιορισμό των λαθών και έλεγχο του ρυθμού θέλουν στον Κολοσσό για να διεκδικήσουν τη νίκη την Κυριακή απέναντι στον Πανελευσινιακό.

«Να μην παρασυρθούμε»
Την πρώτη του νίκη στην Α1 ψάχνει ακόμη ο Κολοσσός και το έργο του δεν θα είναι εύκολο ούτε την πέμπτη αγωνιστική, καθώς δοκιμάζεται στην έδρα του φορμαρισμένου Πανελευσινιακού την Κυριακή (16:00).

«Παίζουμε μ’ έναν αντίπαλο που έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες που έχει κάνει στο πρωτάθλημα», δήλωσε ο συνεργάτης του Βασίλη Φραγκιά, Μιχάλης Κουταλιανός, και πρόσθεσε: «Πρέπει να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και να μην παρασυρθούμε στο ρυθμό του Πανελευσινιακού. Θα χρειαστεί να βελτιώσουμε τα λάθη μας μέσα στο παιχνίδι και να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή αν θέλουμε να έχουμε τύχη. Ο Πανελευσινιακός είναι μία ομάδα που διαθέτει έμπειρους παίκτες, οπότε πρέπει να σταματήσουμε τα επιθετικά τους όπλα και να βρούμε ρυθμό μέσα από την άμυνα μας».

Ο Αμερικανός φόργουορντ της ομάδας, Τσαντ Προύιτ, είπε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κερδίσει, βγάζοντας όμως ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Ξέρουμε τις δυσκολίες της αναμέτρησης, όμως πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Ο Πανελευσινιακός έχει δυνατή έδρα, προέρχεται από θετικά αποτελέσματα, όμως για μας κάθε παιχνίδι από δω και πέρα είναι σημαντικό. Είναι μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας και πιστεύω ότι είμαστε πανέτοιμοι για να διεκδικήσουμε τη νίκη στην αναμέτρηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: