Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

«Τιμή να έρχεται στην έδρα μας ο ΠΑΟ»

Ως τιμή χαρακτήρισε για τη νεοφώτιστη ΑΕΝΚ την επικείμενη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

«Τιμή να έρχεται στην έδρα μας ο ΠΑΟ»
Η ΑΕΝΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό (Κυριακή 10/11, 21:30) για την 5η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών και ο κόουτς των νεοφώτιστων, Ηλίας Παπαθεοδώρου χαρακτήρισε τιμητικό για την ομάδα του να υποδέχεται του νταμπλούχους Ελλάδας και μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες.

«Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αυτή την αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό. Για εμάς είναι πάρα πολύ τιμητικό το γεγονός ότι έρχεται στην έδρα μας να αγωνιστεί ο πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδας και ίσως η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης την τελευταία δεκαπενταετία.

Αγωνιστικά έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι σε άλλο επίπεδο από το δικό μας. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βελτιώσουμε την απόδοση μας σε σχέση με το ματς με τον Πανιώνιο και από εκεί και πέρα να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι αυτό που για όλη την πόλη της Κηφισιάς θα είναι μια γιορτή!»
, ήταν τα λόγια του προπονητή της Κηφισιάς.

Από την πλευρά των παικτών, ο Δημήτρης Μενουδάκος, σχολίασε: «Για εμάς τους αθλητές αλλά και για όλη την Κηφισιά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι ένας ματς γιορτή. Ξέρουμε ποια είναι η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων και δεν πετάμε στα σύννεφα, όμως ένα τέτοιο παιχνίδι μπορεί να αποτελέσει παιχνίδι συλλογής εμπειριών για εμάς και φυσικά να το δούμε σαν μια πολύ δυνατή προετοιμασία για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν στο πρόγραμμα μας και τα οποία είναι πολύ σημαντικά για το μέλλον μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: