Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Αναστασίου: «Κάποιοι να αλλάξουν νοοτροπία»

Αιχμές για τη νοοτροπία ορισμένων παικτών του άφησε ο Γιάννης Αναστασίου, θέλοντας να τους «αφυπνίσει», ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένος για το τρίποντο που πήρε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη.

Αναστασίου: «Κάποιοι να αλλάξουν νοοτροπία»
Μήνυμα προς μερικούς παίκτες του θέλησε να στείλει ο Γιάννης Αναστασίου, καθώς στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως ορισμένοι «πράσινοι» πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία. Όσον αφορά τη νίκη επί του Άρη, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είχαμε ένα παιχνίδι που ήταν θεωρητικά δύσκολο για εμάς και ειδικά μετά την προηγούμενη εβδομάδα, την ήττα από τον Ολυμπιακό και τον τρόπο που συνέβη. Ήμουν περίεργος να δω την αντίδραση της ομάδας μου. Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά, δεν παίξαμε σε υψηλό ρυθμό, από την άλλη ο Αρης δημιούργησε κάποιες προϋποθέσεις από καθαρά δικά μας λάθη. Εκεί συνειδητοποιήσαμε ότι αν ανεβάσουμε το ρυθμό δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.

Φάνηκε αυτό στο πρώτο γκολ, που παίξαμε γρήγορα και μπήκε το γκολ. Μετά το γκολ το παιχνίδι κύλησε εκεί που θέλαμε. Δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα από τον Αρη, βάλαμε ένα δεύτερο γκολ που ήρθε από δικό μας κλέψιμο και κερδίσαμε το παιχνίδι σχετικά εύκολα.

Είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη, κρατάμε τους τρεις πόντους αλλά κάποιοι παίκτες μας πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία. Δεν νοείται παίκτες του Παναθηναϊκού να έχουν τέτοια νοοτροπία. Μην με ρωτήσετε ποιοι είναι, ξέρουν αυτοί. Ξέρουν που παίζουν και τι απαιτήσεις έχουμε από αυτούς. Κλείνουμε ένα δύσκολο σερί αγώνων με νίκη και συνεχίζουμε τη προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει από την αρχή.

Για το αν περίμενε πιο δύσκολη την αναμέτρηση: «Δεν την περίμενα έτσι. Κύλησε εύκολα για εμάς. Ήμασταν προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι. Περιμέναμε να είναι πιο ανταγωνιστικός ο Αρης. Ούτε όταν μείναμε με δέκα παίκτες δεν είχαμε πρόβλημα να ανταπεξέλθουμε στο παιχνίδι».

Για τον Αρη: «Είναι μία μεγάλη ομάδα, έχει δυναμική, έχει εκπληκτικό κόσμο και νομίζω ότι οι άνθρωποί του ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να βρει το δρόμο της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: