Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

«Αν συνεχίσουμε έτσι θα πάμε καλά…»

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και τη νίκη του Απόλλωνα επί του ΑΓΟΡ ήταν ο Νίκος Βετούλας, που προέβλεψε καλή πορεία για την ομάδα αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό.

«Αν συνεχίσουμε έτσι θα πάμε καλά…»
Η επικράτηση του Απόλλωνα κόντρα στο Ρέθυμνο, για την 5η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ, γέμισε ικανοποίηση τον προπονητή των Πατρινών Νίκο Βετούλα, ο οποίος εξήγησε πως εφόσον οι παίκτες του συνεχίσουν με τέτοιες εμφανίσεις μπορούν να κάνουν έχουν μια καλή πορεία και στο φετινό πρωτάθλημα.

«Στο πρώτο μέρος είχαμε σοβαρά προβλήματα από την επίθεση του Ρεθύμνου, ενώ εμείς δεν είχαμε καλές συνεργασίες. Ζήτησα από τους παίκτες να μην δεχόμαστε εύκολα καλάθια και βελτιωθήκαμε σημαντικά στην άμυνα, παίρνοντας τη νίκη. Αν συνεχίσουμε έτσι, θα πάμε καλά όπως και πέρυσι. Τα παιδιά είναι... πεινασμένα και περιμένουν το παιχνίδι με τον Άρη. Θα πρέπει να επισημάνω την αυταπάρνηση του Τέιλορ, που έπαιξε τραυματίας, αλλά και την προσφορά των Πέτροβιτς, Αργυρόπουλου, Ντάνιελ. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων των παικτών, γιατί πάλεψαν παρά τα προβλήματα», ήταν τα λόγια του κόουτς του Απόλλωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: