Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Σα Πίντο: «Δεν αξίζαμε να χάσουμε»

Απογοητευμένος από την ήττα του ΟΦΗ στους Ζωσιμάδες απέναντι στον ΠΑΣ παρουσιάστηκε ο Σα Πίντο, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της αναμέτρησης.

Σα Πίντο: «Δεν αξίζαμε να χάσουμε»
Άδικο, βάσει της εικόνας του ΟΦΗ, χαρακτήρισε το αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ρικάρντο Σα Πίντο, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου. Ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε μεταξύ άλλων πως οι ποδοσφαιριστές του δεν είναι απόλυτα έτοιμοι από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Αναλυτικά:


«Δεν αξίζαμε να χάσουμε. Θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι και δεν ήταν δίκαιη η ήττα για τον ΟΦΗ. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι, πολύ οργανωμένοι και δεν αφήσαμε τον ΠΑΣ να κάνει καμία ευκαιρία ενώ επιθετικά είχαμε κάποιες προϋποθέσεις για να πετύχουμε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνιστήκαμε με σκοπό να πάρουμε κάτι καλύτερο.

Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα για να παίξουμε σε 90 λεπτά σε αυτόν τον ρυθμό. Επίσης, ο διαιτητής πολύ εύκολα σφύριζε φάουλ και αυτό δημιούργησε αρκετό εκνευρισμό. Μας φόρτωσε με αρκετά φάουλ με αποτέλεσμα να κλεινόμαστε χωρίς λόγο στην περιοχή μας. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η λειτουργία μας στην επίθεση και θα δουλέψουμε αρκετά στην διακοπή ώστε στην συνέχεια να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: