Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Λάζαρ: «Δεν κρίνονται όλα στο ντέρμπι»

Τη δική του σημασία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος έχει το αποψινό ντέρμπι του ΠΑΟΚ στην έδρα του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κοστίν Λάζαρ σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Λάζαρ: «Δεν κρίνονται όλα στο ντέρμπι»
Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ θα παλέψει για το «τρίποντο» στο αποψινό παιχνίδι στην έδρα του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε ο Κοστίν Λάζαρ.

Ο Ρουμάνος χαφ, όμως, εξήγησε πως δεν κρίνεται ο τίτλος του πρωταθλητή σε ένα παιχνίδι, καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και με ένα θετικό αποτέλεσμα μπαίνουν οι βάσεις για την διεκδίκηση του τίτλου.

«Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι σημαντικό για μας και θα προσπαθήσουμε με όλες μα τις δυνάμεις για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είναι γεγονός ότι η εβδομάδα αυτή ήταν δύσκολη, διότι είχαμε και τον ευρωπαϊκό αγώνα στο Ισραήλ με τη Μακάμπι Χάιφα. Δουλεύουμε πάντως σκληρά από την αρχή της περιόδου, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι κι εγώ και οι συμπαίκτες μου να δώσουμε συνεχόμενους αγώνες. Η ομάδα δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση», τόνισε αρχικά ο διεθνής μέσος στη «Real News» και συμπλήρωσε, λέγοντας:

«Σίγουρα είναι ένας κρίσιμος αγώνας και το αποτέλεσμα του θα μετρήσει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη, όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Δεν κρίνονται πάντως όλα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και πιστεύω από αυτά που έχουμε δείξει μέχρι τώρα πως θα είμαστε κοντά και θα διεκδικούμε μέχρι το τέλος την πρώτη θέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: