Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Τεννές: «Η ομάδα δεν πείθει»

Απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του και τη νέα ήττα από τον Πλατανιά εμφανίστηκε ο Μπάμπης Τεννές. «Σκύβουμε το κεφάλι και δουλεύουμε στη διακοπή», το μήνυμά του.

Τεννές: «Η ομάδα δεν πείθει»
Στεναχωρημένος με τη νέα ήττα του Απόλλωνα Σμύρνης εμφανίστηκε ο Μπάμπης Τεννές (2-0). Ο τεχνικός της «ελαφράς ταξιαρχίας» ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος από την κακή εικόνα της ομάδας του, ωστόσο δεν το βάζει κάτω.

Στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε έτοιμος να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά μαζί με τους παίκτες και να βγάλουν από το αδιέξοδο την ομάδα. Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Πλατανιά στάθηκε στην φάση του πέναλτι, όπου οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο χωρίς πολλές φάσεις και με τις δύο ομάδες να είναι προσεκτικές. Εμείς είχαμε την ατυχία λίγο πριν τη λήξη του να πάμε στα αποδυτήρια με ένα πέναλτι για το οποίο διαμαρτυρηθήκαμε αλλά απ' την πληροφόρηση που έχω, ήταν πέναλτι. Υπήρξε τράβηγμα στον ποδοσφαιριστή του Πλατανιά. Στο β' ημίχρονο παρόλο τις αλλαγές που κάναμε είτε από τον πάγκο είτε εσωτερικές, δεν καταφέραμε κάτι ιδιαίτερο. Και βέβαια μετά το 2ο γκολ του Πλατανιά τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ δύσκολα για μας... Άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι για την ομάδα μας με αρνητικό αποτέλεσμα και βέβαια όσο αυτό συνεχίζεται, η θέση μας είναι πάρα πολύ δύσκολη. Όπως είναι και τώρα... Δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι μέσα στη διακοπή να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα ώστε να παρουσιαστούμε μετά καλύτεροι. Καλή συνέχεια και καλή πορεία στον Πλατανιά».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του: «Μα νομίζω το είπα. Είπα ότι άλλο ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Εμφάνιση από μία ομάδα που δεν πείθει. Όσο συνεχίζεται αυτό τα πράγμα θα είναι πολύ δύσκολα. Αυτό είπα».

Για το πού εντοπίζει τους λόγους για την κακή εμφάνιση του Απόλλωνα: «Είναι πολλά πράγματα. Δεν μπορώ ν' απαντήσω με ένα συγκεκριμένο για τη λειτουργία ή την ανάπτυξη. Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι μόλις η ομάδα μας δεχθεί γκολ σηκώνει τα χέρια ψηλά. Σκύβει το κεφάλι και τελειώνει το παιχνίδι. Αυτό νομίζω ότι είναι το χειρότερο πράγμα που έχει η ομάδα μας».

Για το κλίμα στον Απόλλωνα: «Δε νομίζω ότι υπάρχει άσχημο κλίμα. Πολλές φορές, το άγχος και η επιθυμία για να προσφέρουν οι παίκτες μπορεί να δημιουργήσει μεταξύ τους μια μικροπαρεξήγηση. Αυτό μόνο».

Για το τι μπορεί να διορθωθεί μέσα στη διακοπή για τον Απόλλωνα: «Καταρχήν δεν μπορεί ν' αλλάξει τίποτα όσον αφορά το υλικό. Ξεκινάμε από εκεί. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μας, με πρώτο εμένα να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Αυτό είπα».

Το σχόλιό του για τον Πλατανιά: «Στο Κύπελλο ήταν άλλη ομάδα. Νομίζω είχε πάρα πολλές αλλαγές. Αν δεν γινόταν το πέναλτι ίσως το παιχνίδι να μην ξέφευγε από το 0-0».

Δεν υπάρχουν σχόλια: