Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Αυτός ο Άρης... νίκησε!!

Τι και αν έχασε με 2-0 από τον Παναθηναϊκό εντός έδρας, ο Άρης σήμερα «κέρδισε» πάρα πολλά. Και δεν μιλάμε για το αγωνιστικό μέρος... Υπάρχουν κάποιες στιγμές στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στον αθλητισμό, οι οποίες ξεπερνάνε τις όποιες έχθρες υπάρχουν μεταξύ των ομάδων. Αυτό βιώσαμε απόψε όλοι μας στο παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό, όπου πραγματικά τρομάξαμε τη στιγμή που ο Νίκος Μαρινάκης, μετά από την σύγκρουση με τον Κύργια, έπεσε στο έδαφος αναίσθητος.
Βλέποντας τον μικρό στο χορτάρι και τους παίκτες γύρω του σοκαρισμένους να τραβάνε τις φανέλες του, πραγματικά φοβηθήκαμε για τα χειρότερα. Φανταστείτε τα συναισθήματα των οπαδών του Άρη που ήταν στο γήπεδο και έβλεπαν το περιστατικό από κοντά.
Εκεί όμως μίλησε η ΑΝΘΡΩΠΙΑ. Εκεί ξέχασαν όλοι πως υπήρχε ντέρμπι, αντιπαλότητα και έχθρα. Ενώ ο Μαρινάκης ήταν στο έδαφος, ο κόσμος άρχισε να χειροκροτάει για να τον εμψυχώσει, ενώ μόλις σηκώθηκε όλο το γήπεδο τον χειροκρότησε για να του δώσει κουράγιο.
Οι φίλοι του Άρη έκαναν το αυτονόητο, στήριξαν έναν συνάνθρωπό τους, ωστόσο ήταν μία στιγμή που έχουμε ξεχάσει. Οι άνθρωποι του Άρη και οι φίλαθλοί του με αυτό το ζεστό χειροκρότημα κέρδισαν τον σεβασμό των φίλων και των εχθρών τους. Αντέδρασαν άμεσα, σωστά και ανθρώπινα. Ίσως το ίδιο να γινόταν σε όλα τα γήπεδα, δεν το ξέρουμε αυτό. Όμως αξίζει να πούμε ένα μεγάλο «μπράβο» στην οικογένεια του Άρη για την ωραιότερη στιγμή της χρονιάς μέχρι τώρα.
Όσον αφορά την γιούχα στο τέλος, αυτά είναι εσωτερικά θέματα και θα λυθούν όταν έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα και η ομάδα ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: