Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Κάρι: «Σε κανέναν δεν άρεσε η ήττα στην Κρήτη, αλλά…»


Πίσω τους πρέπει να αφήσουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού την ήττα από την Λοκομοτίβ Κουμπάν και να εστιάσουν στην προσεχή αναμέτρηση με την ΑΕΝΚ, σύμφωνα με τον Ραμέλ Κάρι.

Κάρι: «Σε κανέναν δεν άρεσε η ήττα στην Κρήτη, αλλά…»
Η ήττα του Παναθηναϊκού από την Λοκομοτίβ Κουμπάν για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague δεν άρεσε στους «πράσινους», εξήγησε ο Ραμέλ Κάρι, όμως πλέον καλούνται να την αφήσουν πίσω τους και να επικεντρωθούν στον επόμενο αγώνα τους, τον εκτός έδρας με την Κηφισιά για την πέμπτη αγωνιστική της Α1

«Επιστρέφουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας και μόνο. Σε κανέναν δεν άρεσε η ήττα στην Κρήτη, αλλά δεν υπάρχουν τα περιθώρια για να σταθούμε εκεί, αφού οι αγώνες είναι συνεχόμενοι. Αντιμετωπίζουμε τη Νέα Κηφισιά και αυτό που θέλουμε όλοι είναι να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο παρκέ, να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο και να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο», ήταν τα λόγια του Αμερικανού γκαρντ.

Από την πλευρά του ο εκ των συνεργατών του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του «τριφυλλιού», Γιώργος Βόβορας, σχολίασε: «Προερχόμαστε από μια ήττα στην Ευρωλίγκα που μας ενόχλησε πολύ και θέλουμε αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι, να αντιδράσουμε και η ομάδα να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο. Υπάρχει κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και σίγουρα μας επηρέασε στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά δεν θα σταθούμε εκεί. Κοιτάμε πια τον αγώνα με την ΑΕ Νέας Κηφισιάς. Είναι νεοφώτιστη ομάδα μεν, αλλά έχει ένα πολύ καλό ρόστερ, με έμπειρους Έλληνες παίκτες που ξέρουν την κατηγορία και ξένους παίκτες που είναι αθλητικοί. Θέλουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι σε αυτό το παιχνίδι και να κοιτάξουμε τη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: