Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

«Έσβησε» τον Φέντερερ ο Ναδάλ!!

«Κουμανταδόρος» ο Ραφαέλ Ναδάλ! Ο Ισπανός βρήκε «σκουριασμένο» τον Ρότζερ Φέντερερ μετά τη χθεσινή προσπάθεια, επικράτησε 2-0 σετ και πέρασε στον τελικό του ATP World Tour Finals!

«Έσβησε» τον Φέντερερ ο Ναδάλ!
Πιο εύκολα και από όσο ο ίδιος πιθανώς θα πίστευε! Ο Ραφαέλ Ναδάλ ήταν ο μεγάλος νικητής του «αιώνιου» ντέρμπι με τον Ρότζερ Φέντερερ, αφού ο Ισπανός θριάμβευσε με 2-0 σετ (7-5, 6-3) και πέρασε στον τελικό του ATP World Tour Finals.

Εκεί όπου το νούμερο ένα στον κόσμο θα διεκδικήσει την τελευταία μεγάλη κούπα της σεζόν και ενδέκατη για το 2013(!) απέναντι στον νικητή του ζευγαριού Τζόκοβιτς-Βαβρίνκα (22:00, σήμερα).

Το πρώτο σετ ήταν για γερά νεύρα. Διότι αρχικά ο Φέντερερ έχασε ευκαιρίες για μπρέικ και στη συνέχεια ο Ναδάλ τον «έσπασε» με αποτέλεσμα να σερβίρει για το προβάδισμα. Κι όμως δεν τα κατάφερε, διότι ο Ελβετός έκανε μπρέικ μπακ (5-5), αλλά στο... καπάκι δέχθηκε νέο «σπάσιμο» από τον Ράφα και αυτή την φορά δεν συγχώρησε, παίρνοντας το σετ με 7-5.

Στο δεύτερο τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για τον «βασιλιά στο χώμα», διότι ο King Roger έμοιαζε να μην έχει δυνάμεις να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του αγώνα, μετά και τη χθεσινή επική του εμφάνιση απέναντι στον Ντελ Πότρο. Έτσι, κάπως... φυσιολογικά, ο Ναδάλ με διπλό μπρέικ, κατέκτησε και αυτό το σετ και ύστερα από 1 ώρα και 21 λεπτά πέρασε στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: