Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Σα Πίντο: «Το 100% της ψυχής μου για να κερδίζω»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την ανατροπή του ΟΦΗ και τη νίκη των Κρητικών απέναντι στην Καλλονή δήλωσε ο Ρικάρντο Σα Πίντο, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου.

Σα Πίντο: «Το 100% της ψυχής μου για να κερδίζω»
Χαρούμενος για τη νίκη του ΟΦΗ, που συνοδεύτηκε με ανατροπή του σκορ, απέναντι στην Καλλονή δήλωσε ο Ρικάρντο Σα Πίντο, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου.

Ο τεχνικός των Κρητικών μίλησε με τα καλύτερα λόγια την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του και υποσχέθηκε περισσότερη δουλειά στα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σήμερα ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι. Είμαι ξανά πολύ περήφανος για τους παίκτες μου γιατί καταλαβαίνουν τις ιδέες που έχω αλλά και το τι θέλω να περάσουν στο παιχνίδι. Παίζαμε κόντρα σε μια ομάδα που είναι ψηλά στην βαθμολογία που προερχόταν από τρεις συνεχόμενες νίκες και είχαν καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Τα παιδιά έκαναν σωστά τα πάντα, ακόμα και πριν δεχτούμε το γκολ. Το γκολ της Καλλονής προήλθε από το μοναδικό σουτ που έκαναν. Ήταν πολύ άδικο να δεχτούμε το γκολ όμως ήταν καταπληκτική αντίδραση γιατί έδειξαν ότι πίστευαν ότι θα κερδίσουν. Δεν ήταν εύκολο για τα παιδιά γιατί έχουν τραβήξει πολλά από την αρχή. Είναι συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι, οργανωμένοι και σε κάθε στιγμή. Παίζουν σωστά στην επίθεση και στην άμυνα. Και έχουμε καλή ποιότητα σε κάθε στοιχείο του παιχνιδιού. Έχουν αυτοπεποίθηση, υπομονή και κρατούν πολύ την μπάλα.

Αλλάζουμε συνεχώς την ομάδα με τους πολλούς τραυματίες όπως ο Φραγκουλάκης, ο Περογαμβράκης και ο Λαμπρόπουλος. Όλα τα παιδιά δουλεύουν για να πάρουν την ευκαιρία όπως ο Όγιος σήμερα. Αυτή είναι η ομάδα που θέλω. Δεν θέλω να έχω 11 παίκτες. Θέλω να έχω 24-27 παίκτες και να γνωρίζουν όλοι ότι μπορούν να παίξουν ανά πάσα στιγμή. Μόνο ο ΟΦΗ υπήρχε στο γήπεδο, μόνο ο ΟΦΗ πίεζε, μόνο ο ΟΦΗ δημιουργούσε ευκαιρίες. Το μόνο που θέλω είναι να κρατηθούν τα παιδιά σε αυτό το επίπεδο. Την Τετάρτη παίζουμε με την ίδια ομάδα, είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι γιατί είναι για το κύπελλο. Είναι πολύ καλό που κερδίσαμε αλλά ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα. Έχουμε πολλά να κερδίσουμε μέσα στην χρονιά και ελπίζω ότι θα συνεχίσουν συγκεντρωμένοι.

Ζω το παιχνίδι, και είμαι χαρούμενος όταν κερδίζω. Έτσι είναι η ζωή μου. Και στην προσωπική μου ζωή, έχω το μυαλό μου στην σκληρή δουλειά και βάζω το 100% της ψυχής μου και του μυαλού μου για να κερδίζω. Νομίζω ότι μπορώ κατά την διάρκεια της ζωής μου να αντιμετωπίζω κάθε δυσκολία. Η φιλοσοφία μου είναι ότι δεν παραδίδομαι ποτέ και θέλω μόνο τη νίκη. Πανηγυρίζω πρώτα με τους παίκτες μου, τους ανθρώπους της ομάδας και με τους φιλάθλους που γνωρίζω τι περνούν με την κατάσταση που ζουν στην Κρήτη και την Ελλάδα. Το ίδιο συμβαίνει και στην Πορτογαλία, καταλαβαίνω πως νιώθουν οι άνθρωποι και είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς ώστε να βοηθάμε τον κόσμο να χαμογελάει λίγο παραπάνω. Ευχαριστώ τον κόσμο που έρχεται και μας υποστηρίζει. Να συνεχίσουν να μας πιστεύουν, μπορεί να χάσουμε και τους λέω ότι οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους σε κάθε αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: