Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Ολαϊτάν: «Είμαι έτοιμος»

Ολαϊτάν: «Είμαι έτοιμος»Έτοιμος να αγωνιστεί κατά της Άντερλεχτ εάν του το ζητήσει ο προπονητής του δήλωσε ο Ολαϊτάν μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη.

Ο άσος των ερυθρολεύκων ανέφερε ότι όλοι οι παίκτες της ομάδας είναι έτοιμοι για προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κάτι το οποίο οφείλεται στον τρόπο με τον οποίο μοιράζει το χρόνο συμμετοχής ο Μίτσελ.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Ολαϊτάν στη Nova

-για τον αγώνα με την Άντερλεχτ και αν είναι έτοιμος να παίξει:
«Όλοι καταλαβαίνουμε ότι είναι πολύ σημαντικό για εμάς και πρέπει να το κερδίσουμε και είμαστε έτοιμοι. Και φυσικά αν εγώ κληθώ να βοηθήσω θα είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα».

-για τα μέχρι τώρα ρεκόρ της ομάδας:
«Είναι ξεκάθαρο ότι τα πηγαίνουμε καλά μέχρι τώρα και είμαστε έτοιμοι φυσικά να συνεχίσουμε το ίδιο καλά και να σπάσουμε και άλλα ρεκόρ».

-για το γεγονός πως ο Μίτσελ δίνει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες:
«Είμαι σίγουρος πως όλοι οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία τους και είμαστε όλοι έτοιμοι ώστε όποτε μας το ζητήσει ο προπονητής μας να βοηθήσουμε και να προσφέρουμε στην ομάδα.

-για το ποια θέση του αρέσει να αγωνίζεται:
Δεν αισθάνομαι μεγάλη διαφορά μέσα στο γήπεδο, είμαι έτοιμος να παίξω σε οποιαδήποτε θέση μου ζητηθεί είτε στο κέντρο είτε στα πλάγια. Εγώ αυτό που θέλω είναι να αποδίδω πάντα καλά.

Εδώ πρέπει πάντα να είσαι καλός και να τα δίνεις όλα. Όλοι σε παρακολουθούν και για αυτό θα πρέπει πάντα να είσαι έτοιμος, ώστε να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς»

Δεν υπάρχουν σχόλια: