Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Με… φόρα από την Ευρώπη!

Το καλό του πρόσωπο μετά από ευρωπαϊκούς αγώνες θέλει να συνεχίσει να δείχνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος απόψε αντιμετωπίζει στα Γιάννενα τον ΠΑΣ.

Με… φόρα από την Ευρώπη
Μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο σερί, αφού έχει πετύχει τρεις νίκες σε πέντε ματς στον 12ο όμιλο του Europa League και μετά τις δύο νίκες στην Ευρώπη, μετράει ισάριθμες επιτυχίες στη συνέχεια στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αυτή την παράδοση θέλουν να συνεχίσουν οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τον ΠΑΣ στα Γιάννενα για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1).

Παράλληλα, το σημερινό ματς με τους Ηπειρώτες θα είναι από τις πιο δύσκολες αναμετρήσεις που θα δώσει ο «Δικέφαλος του Βορρά» μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Μετά την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη ο «Άγιαξ της Ηπείρου» παρουσιάζεται βελτιωμένος και θα είναι ένα καλό «τεστ» πριν από τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και τους πιο «βατούς» αγώνες με τον Απόλλωνα, τον Λεβαδειακό και την Καλλονή.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Χουμπ Στέφενς έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του και παραμένει άγνωστο πώς θα παρατάξει την ομάδα του.

Όλα δείχνουν ότι την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Σκόνδρα, Βίτορ, Κατσουράνης και Τζαβέλλας. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Τζιόλης με τον Λάζαρ, έχοντας στα πλάγια τον Στοχ και τον Λούκας.

Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Κατσικάς, Κίτσιου, Νέτσιντ, Ολίσε, Βούκιτς και Σπυρόπουλος. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Λόρενς, μαζί με τους Λίνο, Λόπεθ και Γκαρσία.

Προϊστορία

Μοιρασμένα είναι τα αποτελέσματα του ΠΑΣ και του ΠΑΟΚ στην έδρα της ομάδας των Ιωαννίνων. Συγκεκριμένα, οι Ηπειρώτες έχουν έξι νίκες, επτά ματς έχουν λήξει ισόπαλα και πέντε νίκες έχει ο «Δικέφαλο του Βορρά».

Στα τελευταία τρία ματς: Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

17/12/12 ΠΑΣ Γιάννενα-Π.Α.Ο.Κ. 1-3 (76' Ίλιτς - 20', 67' Σαλπιγγίδης, 32' Αθανασιάδης)
04/12/11 ΠΑΣ Γιάννενα-ΠΑΟΚ 2-2 (6', 49' Μπακαγιόκο - 17' Αθανασιάδης, 74' (πεν) Λαζάρ)
13/02/10 ΠΑΣ Γιάννενα-Π.Α.Ο.Κ. 0-1 (43΄ Φωτάκης)Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: