Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

«Απορώ πως ήμασταν μέσα στο ματς μέχρι το τέλος»

«Απορώ πως ήμασταν μέσα στο ματς μέχρι το τέλος» Τα Τρίκαλα διεκδίκησαν μέχρι τέλους το παιχνίδι με τον ΑΓΟΡ, ωστόσο αυτό αποτέλεσε… έκπληξη δεδομένων των στατιστικών των δύο ομάδων. Αν και οι Θεσσαλοί επιχείρησαν πολύ λιγότερα σουτ κρατήθηκαν στον αγώνα και σε αυτό στάθηκε ο συνεργάτης του Κώστα Φλεβαράκη στον πάγκο των Τρικάλων, Κώστας Παπαζόγλου.

«Καταρχήν θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη εκ μέρους του κυρίου Φλεβαράκη γιατί έπρεπε να φύγει νωρίτερα με το αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν δύο βασικά ζητήματα σε αυτό το παιχνίδι αφού ο αντίπαλος σούταρε οκτώ παραπάνω δίποντα, έντεκα παραπάνω τρίποντα, έξι παραπάνω βολές οπότε απορώ πως ήμασταν μέσα στο ματς μέχρι το τέλος. Φυσικά αυτό έχει να κάνει με τα ριμπάουντ που πήρε ο αντίπαλος. Πρέπει να κάτσουμε να σκεφτούμε πως μπορούμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια που κρίνονται στο τέλος.

Το Ρέθυμνο έβαλε τα μεγάλα σουτ στο τέλος. Συμφωνώ πως ο Άκης ήταν από τους κορυφαίους. Δεν είμαι δυσαρεστημένος από τους παίκτες μου αφού παίζαμε σε μία πολύ καυτή έδρα, στο Ρέθυμνο που κοσμεί την Α1 τόσα χρόνια με την παρουσία του»,
σχολίασε ο συνεργάτης του Κώστα Φλεβαράκη.

Εκ μέρους των παικτών, ο Χρήστος Δεληγιάννης είπε: «Αυτό το αποτέλεσμα είναι ένα ακόμα από τα πολλά που έχουμε παίξει και έχουμε χάσει στο τέλος, οπότε αυτές οι εμφανίσεις έχουν σταματήσει να μας δίνουν ελπίδα και μας προκαλούν μεγάλη στενοχώρια. Πρέπει να σκεφτούμε πως θα το διορθώσουμε. Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι την άλλη εβδομάδα και θα επικεντρωθούμε σε αυτό. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στο Ρέθυμνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: