Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Tριάρα άνευ αγώνος!!

Tριάρα άνευ αγώνοςΔεν χρειάστηκε να πιεσθεί ο Ολυμπιακός. Συντηρητικός και με πολλές αλλαγές ενόψει Αντερλεχτ καθάρισε πολύ άνετα τον Εργοτέλη.
Γράφει ο Γιώργος Μαζιάς.
Ο τραυματισμός του Μανιάτη και τα στατιστικά ήταν πιο σημαντικά από ότι όλος ο αγώνας. Ολαϊτάν και Τσόρι έβαλαν τα πρώτα τους γκολ στο πρωτάθλημα με τους Πειραιώτες ενώ ο Κάμπελ έφτασε τα πέντε γκολ σκοράροντας για τρίτο σερί ματς στη Σούπερ Λίγκα.

Ο πρωταθλητής έφτασε τα 24-2 τέρματα με το απόλυτο 6 στα 6 ως γηπεδούχο και 12-1-0 σε όλο το πρωτάθλημα.

Εντός έδρας έχει ακριβώς τέσσερα γκολ μέσο όρο στην επίθεση ενώ στο σύνολο παραμένει στο δρόμο για το ρεκόρ της κατοστάρας. Εχει ήδη 41 σε 13 ματς, 3,15 ανά αγώνα. Αυτά επί των αριθμών.

Ο Μίτσελ δοκίμασε διάφορα σχήματα με τον Κάμπελ να ανταποκρίνεται πλήρως και τον Ολαϊτάν να παίρνει κακό βαθμό. Εκτός κλίματος ο Βαϊς ενώ ανεβασμένος ήταν ο Ντινγκά.

Ταλαιπωρήθηκε αρκετά ο Μπονγκ από τον Μπαντιμπανγκά σε ένα ματς που ο Ολυμπιακός δίχως να φορτσάρει έκανε φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ποιοτική διαφορά που έχει από τους υπόλοιπους είναι σημαντική. Ακόμη κι όταν παίζει με το πόδι στο φρένο κερδίζει με χαρακτηριστική άνεση.

Ο κόσμος χαίρεται γκολ και η πορεία προς έναν ακόμη τίτλο συνεχίζεται. Πλέον το μυαλό είναι στα τρια επόμενα ματς. Η εβδομάδα που ξεκινά το επόμενο Σάββατο είναι καθοριστική.

Ο Αστέρας αναμένεται να είναι επικίνδυνος αντίπαλος στο Φάληρο, ενώ μετά ακολουθεί ο τελικός με την Αντερλεχτ και η αποστολή στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Αρη.

Ως τώρα με εξαίρεση ελάχιστες εξαιρέσεις (μόνο με Παρί και Παναιτωλικό δεν μπόρεσε) τα έχει καταφέρει. Το σίγουρο όμως ότι αυτά τα ματς που ακολουθούν θα είναι πιο δύσκολα απόντος του Μήτρογλου.

Το πρώτο τεστ το πέρασε ο Ολυμπιακός δίχως να προβληματισθεί. Κανείς από όσους έπαιξαν όμως δεν είναι Μήτρογλου. Γνωστό αυτό.

Αναμένουμε την αντίδραση των «ερυθρολεύκων» όταν ο βαθμός δυσκολίας ανέβει σε υψηλά επίπεδα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: