Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Μας έσπασαν τα νεύρα…!!

O Tάσος Νικολογιάννης γράφει στο blog του για ένα παιχνίδι που πήγε όπως το είχε... προβλέψει και για το τι του έσπασε τα νεύρα από όσα είδε στην Ριζούπολη! 
Θα ήθελα πάρα πολύ να είχα πέσει έξω σε όλα όσα είχα γράψει στο τελευταίο μου άρθρο για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη. Δυστυχώς το παιχνίδι κύλησε, όπως το είχα γράψει και ο Παναθηναϊκός χωρίς το πάθος, την συγκέντρωση και την σοβαρότητα προηγούμενων αγώνων άφησε άλλους δύο βαθμούς.
 
Σε μία περίοδο, που όλοι άρχισαν να πιστεύουν στην ομάδα και την προσπάθεια , ανώμαλη προσγείωση και φτου και από την αρχή. Με εξαίρεση ένα 15 λεπτο στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός(όπου πέτυχε ένα υπέροχο γκολ ο Μπέργκ) όχι μόνο ήταν απλά κακός, αλλά απαράδεκτος.
Και το λέω αυτό ανάλογα με τον αντίπαλο, που είχε , μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας. Θύμησε τον Παναθηναϊκό στην αρχή της περιόδου , όταν η ομάδα ψαχνόταν. Χθες μας έσπασαν τα νεύρα:
*Με τον ατομισμό κάποιων παικτών, με κορυφαίο τον Αμπέιντ, που στο πρώτο ημίχρονο δύο φορές προτίμησε να τελειώσει με άτσαλο τρόπο την φάση μόνος του, ενώ περίμενε  ολομόναχος  ο Μπέργκ έτοιμος να σκοράρει.
*Με την αδυναμία της ομάδας να βάλει και δεύτερο και τρίτο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, όταν το μεγάλο κενό του Απόλλωνα στον άξονα έκανε μπαμ… Οι «πράσινοι» με μπλαζέ υφάκι έβγαιναν στην επίθεση  και έπαιζαν λες και είχαν βάλει στοίχημα ποιος θα κάνει την πιο εντυπωσιακή ντρίμπλα…*Με ένα ακόμα φθηνό γκολ, που δέχεται η ομάδα φέτος στο πρωτάθλημα. Αυτή την φορά το λάθος το έκανε ο Κοτσόλης, που είχε να παίξει καιρό, σε άλλα παιχνίδια στο παρελθόν το έχει κάνει ο Καπίνο, σε άλλα οι αμυντικοί. Πάντα γίνεται ένα φθηνό λάθος και τρως γκολ.
 
*Με την τραγική εμφάνιση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο και την ακόμα χειρότερη απόδοση των Αντζαγκούν, Κλωναρίδη, που ήρθαν από τον πάγκο, για να δώσουν ώθηση και τα έμπλεξαν περισσότερο. Ισως είναι ένα από τα χειρότερα ημίχρονα του Παναθηναϊκού τη φετινή περίοδο.
 
*Με τον κομμάντο Ζαχαριάδη, που επιβεβαίωσε τις πληροφορίες της πιάτσας, που έλεγαν ότι «θα παίξει κόντρα Παναθηναϊκό». Δύο πέναλτι μαρς δεν έδωσε και τα δύο πάνω στον Τριανταφυλλόπουλο, από τον Αλβάρες, στον οποίο χάρισε σε δύο τρεις φάσεις την κόκκινη κάρτα.
 
Προσοχή δεν λέω για τις φάσεις του Μπεργκ και του Καρέλη που για μένα δεν είναι πέναλτι λέω για τις φάσεις στο 55 και στο 69, όπου ο Αλβάρες με ….λαβές ελληνορωμαϊκής πάλης έχει ρίξει κάτω εντός περιοχής τον Τριανταφυλλόπουλο σε σέντρες, που έγιναν στην περιοχή του Απόλλωνα.
 
Οι δε καθυστερήσεις ήταν τρία λεπτά από μία διακοπή του αγώνα , άλλο ένα λεπτό από έναν παίκτη του Απόλλωνα, που έπεσε κάτω για να κερδίσει χρόνο και ο Ζαχαριάδης τον επιβράβευσε και διέκοψε το παιχνίδι και δυόμισι λεπτά από τις αλλαγές και αντί για 6.30-7 λεπτά έδειξε 4.
 
Το ότι το έληξε ο Ζαχαριάδης το ματς πριν εκτελεστεί κόρνερ του Απόλλωνα δείχνει την πρόθεσή του. Σου λέει «μην διαμαρτύρεσαι εδώ έληξα το ματς σε κόρνερ του Απόλλωνα, που μπορούσε να βάλει και δεύτερο γκολ»…Μιλάμε για διαιτησία σε όλη την διάρκεια του αγώνα , που θύμισε την …παράγκα στην οποία συμμετείχε ο μπαμπάς Ζαχαριάδης και ο παρατηρητής -του γιου Ζαχαριάδη χθες- Σπυρόπουλος…
*Με τις πολλές διακοπές που είχε το παιχνίδι  ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.
 
Προσοχή πρώτα τα έχω με την ομάδα μου, που ήταν τραγική απέναντι σε μία αδύναμη ομάδα. Ποιος λέει, όμως, ότι σε μία τραγική ημέρα δεν δικαιούσαι να πάρεις αυτό που πρέπει; Εδω άλλες ομάδες στο παρελθόν σε κακές μέρες κέρδιζαν με μαιμού πέναλτι και αποθεώνονταν από τα ΜΜΕ και κανείς δεν ασχολούνταν με την κακή απόδοσή τους.
 
Και κάτι ακόμα. Ευθύνη για την ισοπαλία έχει και ο Αναστασίου, Χθες δεν του βγήκε τίποτα. Ούτε η αλλαγή τερματοφύλακα, ούτε οι αλλαγές στην διάρκεια του αγώνα, ούτε κατάφερε να αφυπνίσει τους παίκτες του στο ημίχρονο. Ηταν σε κακή βραδιά και ο κόουτς…
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: