Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

«Δική μου η απόφαση να φύγω»

xrisikopoulos
Ο Λίνος Χρυσικόπουλος μίλησε στον Arena FM 89,4 για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως ήταν δική του απόφαση να φύγει ώστε να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον ΚΑΟΔ.
Επιπλέον, μίλησε για την εμπειρία του από το ιταλικό πρωτάθλημα και αναφέρθηκε στην χαμένη ευκαιρία του ΝΒΑ, εξαιτίας των τραυματισμών του. Ακόμα, έκανε το σχόλιό του για το ελληνικό πρωτάθλημα και δήλωσε πως στόχος του ΚΑΟΔ φέτος είναι η παραμονή.
Αναλυτικά, όσα είπε ο φόργουορντ του ΚΑΟΔ:
Για τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί: «Έχω κάποιες ενοχλήσεις στη μέση. Στις προπονήσεις θα συμμετέχω από την επόμενη εβδομάδα. Ελπίζω πως δεν είναι κάτι σοβαρό».
Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Σίγουρα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Μετά τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, μαζί με τον Πανιώνιο είναι από τις πιο δυνατές ομάδες. Δείχνει πολύ σοβαρό πρόσωπο με συνέπεια στα παιχνίδια του. Έχει πολύ καλό ρόστερ».
Για το πέρασμά του από την Ιταλία, για λογαριασμό της Μπιέλα και την εμπειρία που αποκόμισε: «Έμεινα δύο χρόνια, αλλά πάλι υπέφερα από τραυματισμούς, οπότε δεν πρόλαβα να το ευχαριστηθώ το πρωτάθλημα εκεί πέρα. Σίγουρα εκεί το επίπεδο είναι υψηλό από πλευράς ανταγωνισμού. Όλες οι έδρες είναι ισχυρές. Για καμία ομάδα, ακόμα και για τις Σιένα και Αρμάνι που πιθανώς να είναι οι πιο δυνατές ομάδες στο πρωτάθλημα, δεν υπήρχε σίγουρο παιχνίδι. Τελείωναν το πρωτάθλημα με 7 και 8 ήττες πράγμα που δεν συμβαίνει σε καμία περίπτωση εδώ».
Για τη χαμένη ευκαιρία να βρεθεί στα ντραφτ του ΝΒΑ: «Ουσιαστικά δεν έχω κάνει ακόμα κάποια γεμάτη χρονιά και αυτό είναι κάπως δύσκολο. Δεν πειράζει… Στο πρόγραμμα είναι όλα».
Για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ: «Ήταν δική μου απόφαση… εννοείται. Θεώρησα καλύτερο για μένα να συνεχίσω στον ΚΑΟΔ, επειδή θα βρω περισσότερα λεπτά συμμετοχής και μεγαλύτερο ρόλο. Στα τρία παιχνίδια που πρόλαβα να παίξω μέχρι τώρα, φάνηκε ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Η συνέχεια θα δείξει…».
Για το πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός είναι εντυπωσιακός. Παίζει απίστευτα και δεν μπορεί να χάσει από κανέναν. Για τον Παναθηναϊκό είναι ακόμα νωρίς. Είναι καινούργια ομάδα και πιστεύω θα στρώσει όπως έγινε και πέρσι. Σίγουρα ακόμα δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κάποιο φαβορί από τους δύο, είναι δύο δυνατές ομάδες και μπορείς να περιμένεις τα πάντα. Πέρσι περιμέναμε να το πάρει ο Ολυμπιακός μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 3-0».
Για τους στόχους του ΚΑΟΔ: «Αρχικά είναι να σωθούμε και δεύτερος στόχος είναι να πάμε ένα σκαλί παραπάνω από πέρσι. Είναι το πρωτάθλημα τέτοιο που δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Για παράδειγμα, κερδίσαμε τον Πανιώνιο που είναι τρίτος και χάσαμε από τον Κολοσσό που ήταν τελευταίος…».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: