Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Στον «αέρα» ο Πουλίδο!!

Βαρύ είναι το κλίμα στον Άρη για τον Ρούμπεν Πουλίδο, ο οποίος έχει βρεθεί στο επίκεντρο λόγω των αρνητικών του εμφανίσεων και διάφορων άλλων περιστατικών.

Στον «αέρα» ο Πουλίδο
Ανοιχτά είναι τα ενδεχόμενα για το μέλλον του Ρούμπεν Πουλίδο στον Άρη, με τελευταίο περιστατικό την αλλαγή του από τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς στο 38’ του χθεσινού αγώνα με τον Πανθρακικό κάτω από τις έντονες αποδοκιμασίες της «κίτρινης» εξέδρας.

Ο Ισπανός αμυντικός – μαζί με τον Νταβίντ Αγάνθο – αποτέλεσαν τις… βάσεις που χτίστηκε η φετινή ομάδα των Θεσσαλονικέων, όμως το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί πολλά γεγονότα που έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον πρώτο.

Όλα ξεκίνησαν όταν παραιτήθηκε – ή τον «παραίτησαν» - από αρχηγός της ομάδας και ξεκίνησε να κάνει το ένα λάθος μετά το τέλος, όπως συνέβη στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό που δέχθηκε δριμεία κριτική πως έφταιγε για τα δύο γκολ του Άρη.

Μάλιστα, οι οπαδοί κατηγορούν τον έμπειρο άσο πως στο ματς με τον Παναιτωλικό, μετά τη μεταξύ τους κόντρα, πέταξε το περιβραχιόνιο, κάτι που διέψευσε ο ίδιος μέσω δήλωσης που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Το θέμα είναι πως η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεφεύγει και ο Πουλίδο δεν θυμίζει σε τίποτα τον καλό του εαυτό, και πρέπει να βρεθεί μία λύση από τη διοίκηση για το αν θα παραμείνει στην ομάδα ή να μπορέσει να αποδώσει ξανά αυτό που μπορεί.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: