Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Μιτσελ: «Σίγουρος όποιον κι αν διαλέξω»

Μιτσελ: «Σίγουρος όποιον κι αν διαλέξω»Τη βεβαιότητα ότι όποιος παίκτης και να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Μίτσελ.

Ο ισπανός παραδέχθηκε ότι η ομάδα του σήμερα δεν είχε ενέργεια όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια της, αλλά επεσήμανε ότι μετρά περισσότερο η νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ:

-για το αγώνα με τον Εργοτέλη

Ήταν ένα παιχνίδι πραγματικά δύσκολο. Αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο που μας πίεσε και έπαιξε καλά. Είχαμε δυσκολία στο να έχουμε συνέχεια στο παιχνίδι μας αν και βάλαμε και γκολ και κερδίζαμε. Σήμερα παρόλο που κάναμε αλλαγές φανήκαμε χωρίς ενέργεια. Την μεγάλη ενέργεια η ομάδα προσπαθεί να την δείχνει συνεχώς. Περισσότερο μετρούσε σήμερα η νίκη παρά οι βαθμοί παρά η ενέργεια. Είναι πολύ δύσκολο να ζητάμε συνεχώς από τους παίκτες ενέργεια αλλά και να γίνονται καλύτεροι. Σήμερα ήταν μία μέρα που δεν έπρεπε να είμαστε τόσο απαιτητικοί. Είχαμε λιγότερη ενέργεια. Ο Εργοτέλης στάθηκε πολύ καλά στο Α' μέρος.

-για το ξεκίνημα του Ολυμπιακού:

Δεν θα άλλαζε πολύ το σκορ ακόμα και εάν είχαμε ενέργεια. Φανήκαμε δίχως ενέργεια και νωθροί γιατί είχαμε έναν καλό αντίπαλο. Δεν κάναμε ένα λαμπρό ματς, όπως συνηθίζαμε πρόσφατα. Πραγματικά όμως θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους παίκτες μου γιατί κάνουν μεγάλη προσπάθεια και για τα ρεκόρ. Τα ρεκόρ πολλές φορές δεν λένε και πολλά. Όταν τα κοιτάμε και τα αναλύουμε είναι καλό να βλέπουμε πως υπάρχουν και αυτά. Το μόνο που λέμε είναι συγχαρητήρια στους παίκτες. Δεν σκεφτόμαστε τα ρεκόρ, τα γκολ ή τις πιο πολλές νίκες αλλά το πως θα γινόμαστε εμείς πιο καλοί.

-για το παιχνίδι μες την Άντερλεχτ:

Ξέρω πολύ καλά την ομάδα μου. Είμαστε πολύ καλοί. Όποιον και εάν διαλέξω για την Άντερλεχτ θα κάνει την δουλειά του σωστά.

Την ποιότητα του Ολυμπιακού, τις λύσεις που έχει στο ρόστερ:

Από την αρχή θέλαμε να έχουμε ένα τέτοιο ρόστερ. Μία τόσο ποιοτική ομάδα με πολλές λύσεις. Το εκμεταλλευόμαστε αυτό. Έχουμε την δυνατότητα να προφυλάξουμε παίκτες. Όποιος είναι κουρασμένος ή τραυματίας μπορούμε να τον καλύψουμε. Έχουμε λύσεις. Θα έχουμε 19 παίκτες διαθέσιμους για την Άντερλεχτ.

-Το ποιοι παίκτες ενδέχεται να χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι την Άντερλεχτ:

Ο μόνος που σίγουρα δεν θα παίξω είμαι εγώ. Τόσο ο Μάικλ (σ.σ. Ολαϊτάν) όσο και ο Κάμπελ παίζουν σε διάφορες θέσεις στην επίθεση και αυτό μας δίνει πολλές εναλλακτικές λύσεις και πολλές δυνατότητες σε αυτό το παιχνίδι με την Άντερλεχτ. Φαίνεται πως είναι το μόνο που θα σκεφτόμαστε αυτές τις μέρες.

Τους παίκτες που παίζουν δανεικοί στον Εργοτέλη:

Για τον Ρουγκάλα δεν ξέρω γιατί δεν τον είδα. Για τους άλλους τρεις παίκτες έχω πολύ καλή άποψη. Ο Διαμαντάκος έχει πολύ μέλλον στον Ολυμπιακό. Ο Μπουχαλάκης με εκπλήσσει θετικά κάθε φορά που τον βλέπω. Είναι δικοί μας παίκτες. Τους παρακολουθούμε συνεχώς. Είναι το μέλλον του Ολυμπιακού. Πέρυσι βλέπαμε στενά τον Σάμαρη και φέτος τον βλέπετε εδώ να αποδίδει πολύ καλά. Για τον Διαμαντάκο είμαστε σίγουροι πως θα είναι πολύ σύντομα σε εμάς και για το Μπουχαλάκη το ίδιο. Να μην βάλατε όμως αύριο πως ο Μπουχαλάκης είναι ο επόμενος Σάμαρης (σ.σ. γέλια). Επίσης δεν έχουμε συμφωνήσει πως μπορείτε να βάλετε πως ο Διαμαντάκος θα είναι ο νέος Μήτρογλου.

Για τον Τόρες:

Ο Τόρες προσπαθούσε καιρό για έρθει στο επιθυμητό επίπεδο της φυσικής κατάστασης. Σήμερα έδειξε πως ξέρει πολύ καλά την δουλειά του. Ξέρω πως θα δώσει και άλλα. Δεν ξέρω να συμβαίνει κάτι για τον Μεντζανί. Θα με ρωτούσατε το ίδιο εάν ο Σιόβας ή ο Μανωλάς ήταν έξω ή ο Αβραάμ... Οι προπονητές έχουν κολλημένα τα χέρια τους στην πόρτα. Αποκλείεται να μπορέσεις να χρησιμοποιείς όλους τους παίκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: