Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

«Καλύτερος ο Ολυμπιακός»

΅́ÇӇ ԏՠ® ӅуɁ͍ɄǠPϠԏ͠БυđϠԏՠЁϊ Ȯ ƁÏсʇ ӔǍ ŊȅӇ ֙ԏÑVɁӠԇӠȕсӠ4
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρώην παράγοντας του ΠΑΟΚ και γενικός γραμματέας της “χρυσής εποχής”, Βασίλης Σεργιαννίδης.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Βασίλης Σεργιαννίδης:
Για την εικόνα του φετινού ΠΑΟΚ: “Έχει λυθεί το οικονομικό πρόβλημα και πλέον περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα. Η ομάδα πάει καλά και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, αλλά η εμφάνιση με τον Ολυμπιακό ήταν απογοητευτική. Έπρεπε μέσα στην έδρα του αντιπάλου να παλέψει το παιχνίδι. Ίσως ευθύνεται και ο προπονητής με τις πολλές αλλαγές στο σύστημα. Εγώ από παλιά γνωρίζω πως πρέπει να παίζουν οι ίδιοι παίκτες για να μαθαίνουν και ο ένας τον άλλον. Πρέπει να παραδεχτούμε πως ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα. Εγώ έχω ως βασικό κριτήριο το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων. Επιπλέον, δεν υπάρχουν στο πρωτάθλημα και ομάδες για να κόψουν βαθμούς”.
Για το αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Ν. Μεσημβρία: “Έγινε με πολύ καλή διάθεση. Από εκεί και πέρα, μακάρι ο ΠΑΟΚ να κάνει μια νέα εγκατάσταση και αυτή η περιοχή να χρησιμοποιηθεί διαφορετικά. Βοήθησα σε πολλά πράγματα, όπως η χωροθέτηση των γηπέδων. Εκείνη την εποχή η επιλογή αυτού του χώρου χωρίς χρήματα ήταν η καταλληλότερη”.
Για την πρόσφατη εκδήλωση του συλλόγου βετεράνων: “Βρέθηκα με παράγοντες της ίδιας περιόδου και η αναγνώριση από παράγοντες, εκτός του ΠΑΟΚ, ήταν συγκινητική. Πριν τα Χριστούγεννα θα γίνει μια εκδήλωση για τους παλαίμαχους του ΠΑΟΚ. Παράλληλα ή και χωριστά θέλω να κάνουμε και μια συγκέντρωση των παραγόντων εκείνης της εποχής”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: