Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Παντελής: «Καλή εμφάνιση αλλά...»

Στην καλή εμφάνιση του Πανιωνίου, που όμως δεν αρκούσε για να φέρει τη νίκη, απέναντι στην Ξάνθη στάθηκε ο Νίκος Παντελής στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου.

Παντελής: «Καλή εμφάνιση αλλά...»
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση, όχι όμως από την ισοπαλία απέναντι στην Ξάνθη εμφανίστηκε ο Νίκος Παντελής. Ο προπονητής του Πανιώνιου, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της αναμέτρησης, στάθηκε στην ατυχία της ομάδας του, που είχε δοκάρι και χαμένο πέναλτι.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Σήμερα χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε τους 3 βαθμούς και να ανεβούμε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Κάναμε μια μεγάλη εμφάνιση, είχαμε καλές πλαγιοκοπήσεις και ένα χαμένο πέναλτι. Πιέσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, ανεβήκαμε ψηλά, κάναμε φάσεις αλλά δεν είχαμε το καθαρό μυαλό. Παίξαμε και με Γιάννου και με Καμπάνταη, με δυο σέντερ φορ. Η ομάδα έκανε καλή εμφάνιση αλλά ήταν ανασταλτικός παράγοντας η ατυχία με το δοκάρι και το χαμένο πέναλτι.

Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια, είχαν πάθος, ψυχή και ήταν προσαρμοσμένα πάνω στο πλάνο που είχαμε. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια.

Η Ξάνθη είναι μια καλή και ποιοτική ομάδα. Είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Με βάση την εικόνα της ομάδας μας αδικεί το σκορ. Η Ξάνθη παίζει καλά την κόντρα επίθεση.Ρισκάραμε στις αλλαγές βγάζοντας τον Καλτσά, αλλά όταν παίζεις με παραπάνω παίκτη δεν σου χρειάζονται δυο αμυντικά χαφ. Παίζαμε με επτά μεσοεπιθετικούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: