Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

«Κρατάω θετικά στοιχεία»

ογιοσ
Χαρούμενος από την νίκη της ομάδας του δήλωσε ο Γκιγιέρμο Όγιος στην Συνέντευξη Τύπου. Χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ηρακλή είχε να πει καλά λόγια για τους ποδοσφαιριστές, ενώ δεν φαίνεται να ενοχλήθηκε που είδε τον αγώνα από τις κερκίδες. Ακόμη, τόνισε ότι ο Ηρακλή άξιζε την νίκη με βάσει τις ευκαιρίες του.
Αναλυτικά είπε:
«Θέλω να συγχαρώ μετά από μία σπουδαία νίκη τους παίκτες για την δουλειά τους. Τους οπαδούς για την στήριξη και το προσωπικό που παλεύει καθημερινά για να μπορέσουμε να φτάσουμε τον στόχο μας. Ο καθένας προσπαθεί από την μεριά του ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας. Ήρθαμε να παίξουμε ένα δυνατό παιχνίδι. Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι που το περιμέναμε με αγωνία. Προσπαθήσαμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Ψάχναμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις. Η ομάδα είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Είχαμε ευκαιρίες με ποιο χαρακτηριστική το δοκάρι του Ζαχόρα. Και στο δεύτερο είχαμε δυναμική παρουσία αν εξαιρέσουμε το ξεκίνημα της Καλαμαριάς. Ο στόχος ήταν οι τρεις βαθμοί. Γιατί γνωρίζαμε ότι θα ήταν σημαντικό να φύγουμε με του τρεις βαθμούς. Σεβόμασταν τον αντίπαλο μας από την αρχή. Είναι μία ομάδα της πόλης και της ευχόμαστε καλή επιτυχία. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι στην πιο άνετη θέση. Εμείς τους ευχόμαστε σύντομα να τους δούμε να πρωταγωνιστούν»
Για το πώς έζησε το παιχνίδι από τις κερκίδες:
«Δεν είναι το θέμα πως θα δεις το παιχνίδι. Είναι το θέμα πως θα δώσεις τις εντολές σου. Ήθελα να ζήσω και εγώ το παιχνίδι από κοντά. Ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι που θέλαμε να πάρουμε όπως και να έχει τους τρεις πόντους»
Για την αλλαγή του Ηρακλή στο δεύτερο ημίχρονο:
«Μιλήσαμε με τους παίκτες. Είπαμε ότι πρέπει να αυξήσουμε την ένταση μας. Είχαμε καλή κατοχή στο πρώτο αλλά ήμασταν αργοί. Είδα μερικά πράγματα που έπρεπε να αλλάξουν. Είπαμε ότι πρέπει να αλλάξουμε τις εντάσεις για να είμαστε πιο επιθετικοί. Κρατάω θετικά στοιχεία από σήμερα. Η δοτικότητα των παικτών στο γήπεδο με κάνει να είμαι ευχαριστημένος»
Για να προσθέσει:
«Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη. Είναι σημαντικό για όλους. Κάθε ποδοσφαιριστής νιώθει τον παλμό της κερκίδας. Ο Ηρακλής είναι μεγάλος σύλλογος και του αξίζουν πολλά περισσότερα. Δεν ήρθα για να πουλήσω αισιοδοξία. Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι και η νίκη ανεβάζει την αυτοεκτίμηση των παικτών»
Αν θεωρεί ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο:
«Δεν μπορώ να μετρήσω αν είναι δίκαιο ή όχι ένα αποτέλεσμα. Αν κοιτάξουμε τις ευκαιρίες είχαμε καλύτερες ευκαιρίες και αξίζαμε την νίκη»
Για τον Ονουάτσι:
«Πάντα προσπαθώ να αναλύω τις καταστάσεις μέσα από την ομάδα. Φυσικά και τον συγχαίρω για την δουλειά του και την απόδοση του. Αλλά σήμερα όλα τα παιδιά έκαναν πολύ σκληρή δουλειά»
Για τον Τάϊ και την αποβολή του:
«Ήταν την ώρα που δόθηκε η εντολή για να γίνει αλλαγή. Ήταν η στιγμή που θα τον αλλάζαμε. Ήμουν αρκετά μακριά. Μίλησα με τον ποδοσφαιριστή αλλά θεωρώ την απόφαση πολύ αυστηρή»

Δεν υπάρχουν σχόλια: