Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Για συμφωνία Λάτσιο με Κάτσε, γράφουν οι Αλβανοί!!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην γειτονική χώρα, ο Έργκους Κάτσε, θα καταλήξει τον Ιανουάριο στην ομάδα της Ρώμης

Για συμφωνία Λάτσιο με Κάτσε, γράφουν οι Αλβανοί
Για τους Αλβανούς, ο Κάτσε αποτελεί ίσως το πιο hot όνομα από τους νέους παίκτες, γνωρίζουν πως πλέον αποτελεί ξένο σώμα για τον ΠΑΟΚ και πως ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης για τον Ιανουάριο.

Η Λάτσιο, φέρεται πάντοτε, σύμφωνα με τον Τύπο στην Αλβανία, να είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του. Άλλωστε αθλητικός διευθυντής της, είναι η παλιά μεγάλη δόξα του ποδοσφαίρου στη γειτονική χώρα, ο Ίλι Τάρε και παίζει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση, όπως και ο Λορίκ Τσάνα, αρχηγός της Εθνικής Αλβανίας. Μάλιστα σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, παρά το γεγονός πως η ρήτρα του παίκτη είναι 5εκ ευρώ, η Λάτσιο ευελπιστεί πως μπορεί να τον αποκτήσει με μόλις 2εκ ευρώ.

Ανάμεσα στους υπόλοιπους μνηστήρες για τον Κάτσε, φέρεται να βρίσκεται και η Άντερλεχτ, που έχει βοηθό προπονητή τον Μπέσνικ Χάσι κι αυτός φέρεται να δήλωσε σε αλβανικά ΜΜΕ πως η βελγική ομάδα, έχει κάνει ήδη κρούση στον ΠΑΟΚ για τον παίκτη. Από την πλευρά του «Δικεφάλου» του Βορρά, ωστόσο, για το συγκεκριμένο θέμα, δηλώνεται άγνοια.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: