Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Έχει τον τρόπο…!!

Ο ΠΑΟΚ «δραπέτευσε» και από τα Γιάννενα, επικρατώντας 2-0 του ΠΑΣ, με πέναλτι του Λούκας στο 81’ και το γκολ του Λάζαρ στο 87’. Ξανά στο -6 από τον Ολυμπιακό η ομάδα του Στέφενς.

Έχει τον τρόπο…
Ακόμα και να μην είναι στην καλύτερή του μέρα, ο ΠΑΟΚ έχει τον τρόπο να φύγει νικητής από το γήπεδο. Χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση η ομάδα του Χουμπ Στέφενς, επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Λούκας με πέναλτι, άνοιξε το δρόμο για τη νίκη στο 81’, ενώ ο Λάζαρ έκανε το 2-0, στο 87’ με εξαιρετικό γκολ.

Ξανά στους έξι πόντους, πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι έκαναν χωρίς απώλειες την μετάβασή τους από τις αναμετρήσεις του Europa League σε αυτές της Σούπερ Λίγκας.

Το ματς:


Με κεκτημένη ταχύτητα από το διπλό κόντρα στην Σαχτιόρ Καραγκάντι, ο ΠΑΟΚ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο έτοιμος να «καθαρίσει» από νωρίς το παιχνίδι. Ο Βελλίδης κράτησε το μηδέν στις φάσεις οι απειλήθηκε και έδωσε την ευκαιρία στον ΠΑΣ να ψάξει και εκείνος το γκολ. Αυτό δεν ερχόταν ωστόσο ο ρυθμός της αναμέτρησης παρέμενε υψηλός με την μπάλα να είναι πάνω-κάτω συνεχώς.

Ο τραυματισμός του Νίνη, σχετικά νωρίς, άλλαξε για λίγο τα πλάνα του Στέφενς, ο οποίος πέρασε τον Γεωργιάδη στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, φέρνοντας τον Λούκας στον άξονα. Παρόλα αυτά, δεν άλλαξε κάτι δραματικά στην εικόνα του ματς. Το γκολ δεν ήρθε σε καμία από τις φάσεις που δημιουργήθηκαν και οι δύο ομάδες έφυγαν για τα αποδυτήρια χωρίς να υπάρχει σκορ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι δύο ομάδες δεν άλλαξαν κάτι στα πρόσωπα. Ο ΠΑΣ, ωστόσο, έγινε πιο επιθετικός άρχισε να πιέζει πιο ψηλά τον ΠΑΟΚ, να προσπαθεί να του «χαλάσει» την πρώτη πάσα, χαρακτηριστικό όλων των ομάδων του Σάκη Τσιώλη και προσπάθησε να φτάσει και στο γκολ, μπροστά από την εστία του Γλύκου. Από την άλλη πλευρά, ο Στέφενς άρχισε να ανακατεύει την τράπουλα, έριξε στο παιχνίδι τον Νέτσιντ, λίγο αργότερα, τον «λυτρωτή» σε πολλά παιχνίδια Βούκιτς με σκοπό, φυσικά, το γκολ που θα του έδινε τη νίκη.

Κάπου εκεί ήρθε και η μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Νέτσιντ να κερδίζει πέναλτι από τον Μπέριο και τον Λούκας να σημαδεύει σωστά από την άσπρη βούλα και να λύνει τον γόρδιο δεσμό για τον «δικέφαλο του Βορρά». Τα πράγματα έγιναν πιο απλά και στο 87’ ήρθε και το δεύτερο γκολ από τον Λάζαρ, το οποίο «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του Στέφενς, η οποία τον έφερε και πάλι, έξι πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΠΑΣ Γιάννινα (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ (73’ Ντάσιος), Μπέριος, Στρούνα (84’ Βιτσέντο), Τσουκαλάς (90’ Σκόνδρας), Λίλα, Ντε Βινσέντι, Βίλα, Κοροβέσης, Ίλιτς.

Στον πάγκο: Αμπάρης, Τζημόπουλος, Γιάκος, Κρητικός.

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Λαζάρ, Τζιόλης, Νίνης (43’ λ.τ. Γεωργιάδης), Λούκας, Στοχ (76’ Βούκιτς), Σαλπιγγίδης (58’ Νέτσιντ).

Στον πάγκο: Γιακουμής, Σκόνδρας, Βίτορ, Αθανασιάδης.

Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)
Βοηθοί: Φαντόπουλος (Πειραιά), Κοντιζάς (Πειραιά)
Γήπεδο: «Ζωσιμάδων» Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: