Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Σάλος με τη φωτογραφία συζύγου ποδοσφαιριστή!!

Σύζυγος "άτακτου" ποδοσφαιριστή προκάλεσε αμηχανία και πολλές αντιδράσεις με τη φωτογραφία που αποφάσισε να ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Τι και πώς; Πρωταγωνίστρια της ιστορίας είναι η Νορβηγίδα γυμνάστρια Caroline Berg Eriksen, σύζυγος του 31χρονου Νορβηγού ποδοσφαιριστή, Lars-Kristian Eriksen.
Η εντυπωσιακή Caroline γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και τέσσερις μέρες μετά ανέβασε στο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μια ημίγυμνη φωτογραφία που σε καμία περίπτωση δεν μαρτυρά ότι έχει μόλις γεννήσει!
Η ανάρτηση προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στη Νορβηγία, αφού θεωρήθηκε ότι αυτή η φωτογραφία προσβάλει και πιέζει την έγκυο γυναίκα, η οποία βλέπει το σώμα της να μεταβάλλεται εντυπωσιακά στην εγκυμοσύνη.
Η Caroline απολογήθηκε λέγοντας ότι η ίδια δεν θέλει να πάει ενάντια στη φύση και τόνισε ότι είναι υπερήφανη για το καλογυμνασμένο κορμί που διαθέτει. Μάλιστα, συμβούλεψε τις γυναίκες να μην αισθάνονται ντροπή και άσχημα για το σώμα τους όπως και να ΄ναι αυτό.
Ιδού η επίμαχη φωτογραφία!

Πάντως, και ο σύζυγος της σέξι γυμνάστριας, Lars-Kristian Eriksen, δεν θεωρείται και από τα "καλύτερα" παιδιά των γηπέδων. Είναι εκκεντρικός τύπος και στο παρελθόν έχει προκαλέσει με τη σειρά του κάνοντας γυμνή φωτογράφιση, ενώ έχει διαφημίσει ανδρικά εσώρουχα.  
Πάρτε μια γεύση... 



Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: