Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι»

Ο Θανάσης Γιαπλές είχε προβλέψει πως το παιχνίδι του ΑΓΟΡ με τα Τρίκαλα θα είναι εξαιρετικά δύσκολο και επιβεβαιώθηκε με την ομάδα του να φτάνει στη νίκη με ένα καλάθι διαφορά.

«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι»
Το Ρέθυμνο επικράτησε στην έδρα του των Τρικάλων στο φινάλε, για την όγδοη αγωνιστική, με τους φιλοξενούμενους να αποδεικνύονται σκληροί αντίπαλοι. Ο προπονητής του ΑΓΟΡ Θανάσης Γιαπλές είχε προβλέψει πως το ματς θα είχε αυξημένο βαθμό δυσκολίας και επιβεβαιώθηκε.

«Πρώτα από όλα να συγχαρώ τα Τρίκαλα για την παρουσία τους στον σημερινό αγώνα. Στο μεγαλύτερο διάστημα είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει. Όταν εγώ είπα ότι ήταν το δυσκολότερο παιχνίδι της χρονιάς πολλοί δεν το πίστεψαν», είπε αρχικά ο Έλληνας κόουτς και συνέχισε:

«Πάντα μετά από μεγάλες νίκες μία ομάδα που δεν έχει την εμπειρία, μία ομάδα σαν το Ρέθυμνο είναι πολύ πιθανό να μην μπορεί να το διαχειριστεί. Ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Εμείς το ξέραμε. Στο φετινό πρωτάθλημα, πρώτη φορά βλέπω τέτοια ανταγωνιστικότητα από τις δώδεκα ομάδες, πλην Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι.

Κυνηγάμε τις περισσότερες κατοχές. Το τραγικό για την ομάδα μου ήταν το 16/46 δίποντα. Πρέπει να έχουμε κάνει αρνητικό ρεκόρ. Να συγχαρώ για την παρουσία του τον Άκη Καλλινικίδη. Σίγουρα δεν είναι έκπληξη. Εμείς θέλουμε όλο το ρόστερ να είναι ενεργό. Συνεχίζουμε με πολλή δουλειά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο μας που μας συμπαραστάθηκε».


Από την πλευρά των παικτών, ο Νίκος Αγγελόπουλος, σχολίασε: «Εμείς μετά την πολύ μεγάλη νίκη που κάναμε στην Ελευσίνα περιμέναμε ότι θα είχαμε πολύ δύσκολο παιχνίδι σήμερα. Δεν ήμασταν ανυποψίαστοι. Είχαμε προετοιμαστεί όλη την προηγούμενη εβδομάδα, είχαμε κρούσει το καμπανάκι του κινδύνου και δυστυχώς στο πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε καλή εμφάνιση αφού δεχτήκαμε 50 πόντους στη έδρα μας.

Στην επανάληψη σφίξαμε την άμυνα, δείξαμε πιο αποφασιστικοί πιο παθιασμένοι και καταφέραμε και γυρίσαμε ένα παιχνίδι που αν δεν το κερδίζαμε θα το κουβαλούσαμε όλη την χρονιά. Εμείς κρατάμε την νίκη μόνο. Έχουμε ματς εκτός έδρας την άλλη αγωνιστική και πιστεύω αν το κερδίσουμε θα αρχίσουμε να βλέπουμε για κάτι πιο πάνω. Συγχαρητήρια στον κόσμο και στους συμπαίκτες μου, αλλά ιδιαίτερα στο Άκη που μπήκε ψυχωμένος και ήταν ο καταλυτικός παράγοντας για τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: