Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Αγωνία για Καραγκούνη!

Σε εξετάσεις θα υποβληθεί ο Θανάσης Καραγκούνης, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι του Ατρομήτου με τον Πλατανιά Χανίων. Αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις για θλάση, θα μείνει τρεις εβδομάδες εκτός δράσης.

Αγωνία για Καραγκούνη
Με αγωνία περιμένουν στον Ατρόμητο τα αποτελέσματα των εξετάσεων (υπέρηχος), στις οποίες θα υποβληθεί εντός της ημέρας ο Θανάσης Καραγκούνης. Ο 22χρονος μέσος τραυματίστηκε στο παιχνίδι του Σαββάτου (30/11) με τον Πλατανιά στα Χανιά και εκφράζονται φόβοι για θλάση.

Άπαντες εύχονται να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο το διάστημα απουσίας του παίκτη, ο οποίος βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Γιώργου Παράσχου. Αν επιβεβαιωθεί η θλάση, αναμένεται να μείνει περίπου τρεις εβδομάδες εκτός δράσης.

Αυτό σημαίνει ότι χάνει αρχικά το προσεχές παιχνίδι (04/12) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για το Κύπελλο, αλλά και τα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωτου γύρου του πρωταθλήματος. Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει κατά σειρά ΟΦΗ (08/12), Παναθηναϊκό (14/12), ΠΑΟΚ (18/12) και Πανθρακικό (21/12).Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: