Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Με στόχο την πεντάδα!!

Τη νίκη με την οποία θα πλησιάσει σε… απόσταση αναπνοής από την πεντάδα του πρωταθλήματος θα κυνηγήσει απόψε ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Με στόχο την πεντάδα
Στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να επιστρέψει ο ΠΑΣ Γιάννινα, ύστερα από την ήττα (3-1) από τον Παναθηναϊκό στην προηγούμενη αγωνιστική, κόντρα στον ΠΑΟΚ που υποδέχεται σήμερα στους «Ζωσιμάδες» (19:30, Novasports 1).

Από την πλευρά του, ο Σάκης Τσιώλης δούλεψε αρκετά στην τακτική τις προηγούμενες μέρες και ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται οι Θεσσαλονικείς, εξηγώντας στους παίκτες τους πως αν ακολουθήσουν πιστά το πλάνο τους, τότε θα πάρουν το πολυπόθητο «τρίποντο».

Επίσης, ο Καρδιτσιώτης τόνισε στους ποδοσφαιριστές του πως δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από τον «Δικεφάλου του Βορρά», αρκεί να κάνουν όλα όσα έχουν δουλέψει στις προπονήσεις.

Όσον αφορά τα πλάνα του, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Βελλίδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ντάσιο, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιο και Μιχαήλ.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Λίλα και ο Τσουκαλάς, έχοντας στα πλάγια τους Βίλα και Κοροβέσης. Ο Ντε Βιντσέντι σε ρόλο επιτελικού χαφ θα είναι πίσω από τον Ίλιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αμπάρης, Κεϊτά, Μπέριος, Στρούνα, Κρητικός, Σκόνδρας, Γιάκος, Αυγενικού, Βισέντο.

Προϊστορία

Μοιρασμένα είναι τα αποτελέσματα του ΠΑΣ και του ΠΑΟΚ στην έδρα της ομάδας των Ιωαννίνων. Συγκεκριμένα, οι Ηπειρώτες έχουν έξι νίκες, επτά ματς έχουν λήξει ισόπαλα και πέντε νίκες έχει ο «Δικέφαλο του Βορρά».

Στα τελευταία τρία ματς: Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

17/12/12 ΠΑΣ Γιάννενα-Π.Α.Ο.Κ. 1-3 (76' Ίλιτς - 20', 67' Σαλπιγγίδης, 32' Αθανασιάδης)
04/12/11 ΠΑΣ Γιάννενα-ΠΑΟΚ 2-2 (6', 49' Μπακαγιόκο - 17' Αθανασιάδης, 74' (πεν) Λαζάρ)
13/02/10 ΠΑΣ Γιάννενα-Π.Α.Ο.Κ. 0-1 (43΄ Φωτάκης)
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: