Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Η ΑΕΚ που θέλουν!

Ενθουσιασμός στην ΑΕΚ για την πιο επιβλητική νίκη της σεζόν. Ικανοποίηση για την εικόνα της ομάδας από τον Δέλλα. Πρωτιές στη Γ’ Εθνική, αλλά και προβλήματα εν όψει Αστέρα Βάρης.

Η ΑΕΚ που θέλουν
Μετά το «φτωχό» 1-0 της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στον Ηλυσιακό, η ΑΕΚ χόρτασε γκολ και θέαμα τους φίλους της στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΟ Κρουσσώνα συντρίβοντάς τον με 7-1. Ο Τραϊανός Δέλλας έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, που δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και εδραιώθηκε στην κορυφή του έκτου ομίλου με 19 βαθμούς σε επτά αγώνες, ενώ ο δεύτερος Ηρόδοτος έχει 18 βαθμούς με ματς περισσότερο.

Η βαθμολογική συγκομιδή της «Ένωσης», με έξι νίκες και μία ισοπαλία, είναι η καλύτερη στους έξι ομίλους της κατηγορίας μαζί με τη Λαμία που στον τρίτο όμιλο έχει επτά νίκες και μία ισοπαλία. Παράλληλα η ΑΕΚ έφτασε τα 18 γκολ και με μέσο όρο 2,7 έχει τη δεύτερη υψηλότερη παραγωγικότητα πίσω μόνο από τη Λάρισα, που έχει 32 γκολ σε 9 ματς (3,5 ανά αγώνα), αλλά έχει υποστεί και μία ήττα. Επίσης το τέρμα που δέχτηκαν οι «κιτρινόμαυροι» χθες ήταν το πρώτο μετά από 65 μέρες και μόλις δεύτερο στο πρωτάθλημα. Καλύτερη άμυνα σε όλη τη Γ’ Εθνική έχει μόνο ο ΑΟ Κύμης στον τρίτο όμιλο με μηδέν παθητικό σε οκτώ ματς, αλλά και τρεις λευκές ισοπαλίες.

Επιπροσθέτως, η ΑΕΚ μετά το χθεσινό γκολ του Δημήτρη Γροντή μετρά δέκα ξεχωριστούς σκόρερ στα εννιά επίσημα ματς που έχει δώσει (συνολικά 26 γκολ), καθώς έχουν βρει επίσης δίχτυα οι Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Πόποβιτς, Πλατέλλας, Γεωργέας, Τσεβάς, Σταθάκης, Κορδέρο και Πεταυράκης.

Προβλήματα εν όψει Αστέρα Βάρης

Πλέον η προσοχή στρέφεται στο ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Βάρης, που θα γίνει στο γήπεδο του Αχαρναϊκού στο Μενίδι (χωρητικότητας 4.500 θεατών). Από το ματς αυτό θα λείψει ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και βάσει κανονισμού εκτίει την ποινή στο αμέσως επόμενο ματς. Παράλληλα ο Νίκος Γεωργέας αποχώρησε με μια κάκωση στην ποδοκνημική και θα διαπιστωθεί η κατάστασή του.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: