Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Οι «ζωγραφιές» του Κάσες!

Σε πραγματικό «δαίμονα» του Άρη, τείνει να εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια ο Πανθρακικός. Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα της Κομοτηνής, έχει ηττηθεί μόλις μια φορά από τους «κίτρινους» σε επτά αγώνες ανεξαρτήτου έδρας και η χθεσινή ισοπαλία, ήρθε να προστεθεί στο συγκεκριμένο σερί. Οι «πράσινοι» δεν έκαναν κάποια… μαγική εμφάνιση στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ήταν όμως πολύ σωστά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο και εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Ή μάλλον καλύτερα, τις ευκαιρίες που δημιούργησε και ολοκλήρωσε… ολομόναχος του ο Χοσέ Μαρία Κάσες. Ο βραχύσωμος Ισπανός μεσοεπιθετικός… βρήκε κι έκανε απέναντι στην αστεία ανασταλτική λειτουργία του Άρη και πέτυχε δύο πανέμορφα γκολ, τα οποία ήταν αυτά που έμελλε να «χαρίσουν» την ισοπαλία στον Πανθρακικό, αφού ο Άρης βρήκε την αντίδραση που έψαχνε στο δεύτερο μέρος, όμως η ανατροπή έμεινε στη… μέση. Ο χθεσινός βαθμός, αποτελεί «χρυσάφι» για την ομάδα της Κομοτηνής που ξεφεύγει από τις τελευταίες θέσεις, ενώ θα συνεισφέρει και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Κι αυτό διότι, ο χθεσινός Πανθρακικός απέδειξε πως χωρίς να έχει πολλούς παίκτες σε καλή μέρα, μπορεί να παίρνει καλά αποτελέσματα σε ισχυρές έδρες, έχοντας ποδοσφαιριστές που αποδεικνύουν την κλάση τους, όπως ο Ιγκόρ Ντε Σόουζα ή ο Κάσες, που αναδείχθηκε χθες σε απόλυτο πρωταγωνιστή. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: