Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

«Αγριεύει» ο Αναστασίου!

Έτοιμος να πάρει μέτρα είναι ο Γιάννης Αναστασίου στον Παναθηναϊκό βλέποντας πως υπάρχει λανθασμένη νοοτροπία σε αρκετούς παίκτες της ομάδας. Το πρόβλημα στις στημένες φάσεις και τα πολλά λάθη.

«Αγριεύει» ο Αναστασίου
Περισσότερο και από την απώλεια δύο βαθμών, αυτό που ενόχλησε το Σάββατο τον Γιάννη Αναστασίου στην ισοπαλία με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη ήταν η αγωνιστική συμπεριφορά αρκετών παικτών του.

Ο προπονητής των «πράσινων» έχει διακρίνει πως κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν βάζουν την ομάδα πάνω από τον εαυτό τους, ενώ έχει διαπιστώσει σημάδια χαλάρωσης και αγωνιστικής… αλαζονείας μετά από δυο-τρεις καλές εμφανίσεις. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θέλοντας να συνετίσει την ομάδα του θα τους μιλήσει γι’ αυτό, ενώ αναμένεται να μην περιοριστεί στα λόγια. Πιθανότατα θα θελήσει να στείλει μηνύματα και με τις επιλογές παικτών που θα κάνει στα προσεχή παιχνίδια, αρχίζοντας με αυτό της Πέμπτης για το Κύπελλο απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών και συνεχίζοντας την Κυριακή απέναντι στην Καλλονή.

Πέρα από ζητήματα νοοτροπίας, ο Γιάννης Αναστασίου έχει διακρίνει και αμιγώς αγωνιστικά προβλήματα. Κυριότερα το πρόβλημα στην αντιμετώπιση των στημένων φάσεων, καθώς 6 από τα 13 γκολ που έχει δεχτεί η ομάδα του προήλθαν από τέτοιες περιπτώσεις, όπως και τα πολλά λάθη, καθώς το «τριφύλλι» έχει 50,6 ανά αγώνα και είναι πρώτο στη σχετική λίστα στο πρωτάθλημα.

* Ο Νίκος Νταμπίζας και ο Δημήτρης Σαραβάκος παρακολούθησαν χθες τον αγώνα του Πανιωνίου με τη Skoda Ξάνθη έχοντας το βλέμμα τους στραμμένα και σε ταλαντούχους παίκτες των γηπεδούχων.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: